Til eventet 2022 vurderer vi, at der var ca. 5.000 mennesker. Der var alle klassikerne til eventet:

Cykelløbet "Bastrup Sø Rundt", deltage i en udfordrende tur på gravel-cykel, deltage i biathlon (rulleski- eller skøjte-skydning), stå på rulleskøjter, skateboards og løbehjul eller tage med på en guidet tur om Oldtidsstierne og historien.

Især kunne børnene kan mærke Tour-suset ved at prøve Børnetouren, hvor der til sidst måtte lukkes for tilmeldingerne. Børn (og voksne 😊) kunne også tage en tur på pumptrackbanen eller på de fantastiske cykler fra Cykelstalden. De mindste kan prøve den populære mobile cykelbane.

Der var gravelture på 15 og 30 km, og man kunne skyde til måls i biathlon, blive klogere på sit hjerte og kredsløb, besøge Kontroltårnet og meget meget mere.

En ren fest på hjul 😊

Vi kender allerede datoen for eventet Flyvestationen på hjul i 2023, nemlig 10. september!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Kom igen ud og mærk hjulene synge under dig, når eventet Flyvestationen på hjul inviterer alle i alle aldre til en festlig og fornøjelig dag i hjulets tegn.

Eventen er arrangeret af RulNord, Bastrup Sø Rundt, Furesø Skatepark, Shelter 214 og Furesø Kommune. Der er mange medvirkende foreninger, sportsklubber, leverandører af forplejning og musik, som alle vil gøre dagen super festlig.

Tidspunkt: Søndag den 10. september 2023 kl. 10-15
Sted: Hangar 2, Flyvestation Værløse, Helikoptervej 2, 3500 Værløse

Store Cykeldag 2018
Den mobile cykelbane. Fra arrangementet i 2018
Store Cykeldag 2018
Rulleskøjte-skydning. Fra arrangementet i 2018
Store Cykeldag 2018
Cykler kan se ud på mange måder! Fra arrangementet i 2018
Del: