Kom og vær med til 2 hæsblæsende dage

2 dage med live musik, 2 dage med lækker hjemmelavet mad og 2 dage med en masse sports- og lege aktiviteter på stranden. Der bliver arrangeret konkurrencer, hvor både børn og voksne kan være med, og det er muligt at vinde fede præmier, hvis du har købt et Furesø Festival-støttearmbånd til 50 kr. 

Alt er arrangeret, og det eneste du skal gøre er at samle venner, kollegaer og familie og komme til Furesøbad den 30. eller 31. August 2019.

Musikprogrammet er ved at blive finpudset, maden og grillmenuen er klar, og hyggen er vi fælles om at levere.

Parkering ved Furesøbad

Du skal være særligt opmærksom på, at det kan være problematisk at parkere ved Furesøbad, da området ofte er et yndet udflugtsmål. Derfor vil vi gerne opmuntre til, at du lader bilen stå derhjemme og i stedet bruger benene, tager cyklen eller står på bussen, hvis du skal besøge festivalen. Bemærk at det er strengt forbudt at parkere i højre side ad vejen ned til Furesøbad, da det er en brandvej.

Det er muligt at tage bus 500S og 55E. Herudover indsætter arrangøren shuttlebusser fra Værløse St. og Farum St. fredag kl. 16-18 og kl. 22-00 samt lørdag kl. 12-15 og kl. 22-01.

Her kan du se et kort over adgange til Furesøbad med bus, cykel og gåben: Kort over adgang til Furesøbad

Her kan du se en plakat med shuttlebustider - busserne er gratis.

Furesø Festival 2019 plakat