Vi har optag af social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever til uddannelsesstart i Furesø Kommune to til fire gange om året. Vi afholder løbende samtaler om optag. Så send din ansøgning og du vil blive indkaldt hurtigst muligt til en samtale. Til samtalen  vil vi  tale om dine ønsker og forudsætninger. Herefter træffer vi hurtigst muligt en afgørelse om evt. ansættelse og holdindplacering.

Hvem er du?

Du har lyst, interesse og personligt overskud til omsorgsarbejde. Det er en forudsætning, at du kan udvise forståelse, selvstændighed samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du skal kunne færdes på cykel.

Det er desuden en forudsætning, at du har gennemført og bestået et grundforløb 2 på en social- og sundhedsskole. Find fx starttidspunkter på uddannelserne på www.sosuh.dk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt uddannelsesmiljø i en mindre kommune og  tæt kontakt mellem uddannelseskonsulent, vejleder og elev. Desuden sørger vi for, at du får de fagbøger, du har brug for. Hvis du ønsker yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulenten på uddannelseskonsulent@furesoe.dk

I din ansøgning beder vi dig præsentere dig selv og beskrive hvorfor det netop er dig, der skal tilbydes en elevplads i Furesø Kommune. Vi vurderer alle ansøgninger efter ansøgningsfristens udløb og du kan blive indkaldt til en personlig samtale for at afklare, om du kan tilbydes en uddannelsesaftale og dermed ansættelse som social- og sundhedshjælperelev eller social- og sundhedsassistentelev i kommunen.

Furesø Kommune ligger tæt på København og der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen, bl.a. går der S-tog direkte til København hver 10. minut fra Værløse og Farum stationer. Furesø Kommune er røgfri arbejdsplads. En røgfri arbejdsplads betyder, at der ikke må ryges i arbejdstiden.

Social- og sundhedshjælper

Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedshjælper, skal du udfylde en digital ansøgning ved at følge linket nedenfor. 

Når du udfylder den digitale ansøgning, skal du være opmærksom, at du undervejs bedes om at vedhæfte en række dokumenter; blandt andet din uddannelsesplan fra grundforløbet, en ren straffeattest, samt relevante uddannelsesbeviser og ansættelsesbreve, hvis du tidligere har været ansat i plejesektoren. Når vi har modtaget din ansøgning, indkalder vi dig til en ansættelsessamtale via din E-boks.

Social- og sundhedsassistent

Ønsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent, skal du udfylde en digital ansøgning ved at følge linket nedenfor.

Når du udfylder den digitale ansøgning, skal du være opmærksom, at du undervejs bedes om at vedhæfte en række dokumenter; blandt andet din uddannelsesplan fra grundforløbet, en ren straffeattest, samt relevante uddannelsesbeviser og ansættelsesbreve, hvis du tidligere har været ansat i plejesektoren. Når vi har modtaget din ansøgning, indkalder vi dig til en ansættelsessamtale via din E-boks. 

Del: