Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Fakta Furesø Rådhus

Furesø Rådhus

Furesø Kommunes funktionelle rådhus har store arkitektoniske og byrumsmæssige kvaliteter. Rådhusets indgangsparti og atrium er åbent alle hverdage fra kl. 07:30 til kl. 17, fredag dog til kl. 16.

Receptionens åbningstider:

  • Mandag – onsdag: kl. 8-15
  • Torsdag: kl. 8-17
  • Fredag: kl. 8-14

Furesø rådhus er en elegant færdiggørelse af det byggeprojekt, som blev igangsat i 1992 i den daværende Værløse Kommune. Det fælles rådhus giver en årlig driftsbesparelse på 8 mio. kr. og sikrer samtidig bedre sammenhæng og kvalitet i betjening af borgerne. Det nye rådhus indebærer en klar forbedring af arbejdsmiljøet for medarbejderne og er samtidig en ramme for foreningsaktiviteter uden for rådhusets almindelige åbningstid. 

Men Sløjfen er mere end det. Det nye rådhus binder en symbolsk såvel som en arkitektonisk sløjfe om den kommunesammenlægning, som de daværende Farum og Værløse kommuner igangsatte i 2007.

 

Samlet administration og en fleksibel indretning

En samlet administration og en fleksibel indretning giver nye arbejdsfællesskaber og større tværfaglighed. Uden for rådhusets arbejdstid byder Sløjfen velkommen som Furesøs nye forsamlingshus. 

De knap 3000 ekstra kvadratmeter, Sløjfen lægger til det oprindelige rådhus, er med sin planløsning og det lyse og åbne atrium i centrum et lyst og indbydende samlingssted til alle Furesøs borgere. Sløjfen er borgernes hus, hvor foreningerne booker sig ind og aktive frivillige mødes. Hvor lokale kunstnere udstiller på skift, og hvor Furesøs byråd møder borgerne. Hvor furesøborgerne føler sig velkomne, hvad enten det er ved festligheder som vielser og arrangementer, når de er på vej mellem Værløse Hallerne og Bymidten, eller de er i huset for at involvere sig i kommunens udvikling.

Rådhuset ligger på Stiager 2, 3500 Værløse.

Gratis rundvisning på Furesø Rådhus

Det er i sig selv bæredygtighed, at Sløjfen dermed bliver et hus med mange og alsidige funktioner, der bruges effektivt både i og uden for almindelig kontortid. Men Sløjfen tager nok et skridt videre og viser fremtidssikrede løsninger i forhold til materialer og ventilation, genanvendelse af regnvand til toiletskyl, klimasikring og udnyttelse af solenergi. Sløjfen er bygget med krav om, at økonomi, kvalitet og anvendelse går op i en højere enhed.

Den første torsdag i hver måned står vi klar med en guidet tour fra kl. 16.30.

Husk tilmelding med antal deltagere på mail til fritid@furesoe.dk

Flere muligheder i Sløjfen

Mangler din forening et lokale til jeres næste møde? Godkendte foreninger kan låne mødelokaler på Furesø Rådhus. Du booker lokale direkte fra forsiden af Furesø Kommunes fritidsportal.

Lokalerne kan bookes alle hverdage mellem kl. 16 og 22 samt lørdage og søndage mellem kl. 10 og 16. Der er 9 forskellige møderum, hvor der er plads til mindre og større møder med op til 20 deltagere. Alle lokaler indeholder skærm og projektor, som kan tilsluttes til computer med fx HMDI-kabel.

Booker du lokaler i weekenden eller efter kl. 19 på hverdage, får du info om, hvordan du kommer ind samtidigt med mailbekræftelsen.

På Furesø Rådhus vil du kunne opleve udstillinger af forskellige kunstnere. 

Kom forbi Rådhuset og bliv inspireret af de løbende udstillinger. Der udstilles fotokunst, malerier, design, smykkekunst, skulpturer og meget mere.

Er du kunstner, er det også muligt at udstille egne værker.

Object reference not set to an instance of an object.

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback