I arkivet ligger enkelte billeder af lokalsamfundet, portrætter af vores byrådsmedlemmer, direktion, chefgruppe og borgmester, designelementer som byvåben mm.

Alle kan benytte billederne i arkivet, fx som ledsagelse til artikler, der handler om Furesø Kommune. Dog skal du være opmærksom på at kreditere fotografen. Billederne må ikke bruges kommercielt.

Får du problemer med at downloade billeder, eller har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Kommunikation.

Gode råd om billeder

Motiverne bør være enkle og rolige i udtrykket dvs. undgå fotos, hvor der sker for mange ting på én gang, eller som har for mange farver i spil. Kommunikationen bliver nemt forvirrende, når signaler slås om opmærksomheden. 

Furesø Kommune er fyldt med potentiale, håb og historier, der endnu ikke er opdaget. Og er det muligt, så vis mangfoldigheden gennem usædvanlige perspektiver. Find interessante ting i din komposition at fokusere på - det er måske ikke altid mennesker, og det er ok.

Furesøbad, sommer

Lokalt billedarkiv

Find fotos af byrådsmedlemmer, direktion og chefgruppe, designelementer som byvåben mm. Alle kan benytte billederne i arkivet, fx som ledsagelse til…

Plakat Og Folder I Holder

Designmanual

Furesø Kommunes designmanual giver enkle og funktionelle anvisninger om, hvordan kommunens design skal bruges i forskellige medier.

Kontakt

Kommunikation og Presse

Stiager 2
3500 Værløse
Pressetelefon: 7235 4012

E-mail: kommunikation@furesoe.dk
(Pressehenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)

Del: