Skip til hoved indholdet
    Hjem Nyheder samlet Nyheder Velkommen til furesoe.dk i ny figur

Velkommen til furesoe.dk i ny figur

Furesø Kommunes hjemmeside ser lidt anderledes ud, end sidst du var her. Vi har nemlig bygget om, så det bliver endnu nemmere for dig at finde informationer og ordne dine ærinder her på hjemmesiden. Se hvad der er nyt, og tip os meget gerne, hvis du støder på noget, der ikke spiller.

Hver måned er der 24.000 besøg på furesoe.dk. Er du en af de 70 % af vores brugere, der browser rundt på hjemmesiden på din mobil? Så er der ekstra godt nyt. Menuen og muligheden for at klikke rundt har fået en tiltrængt opgradering, så du altid har det hele lige ved hånden. 

Hjemmesiden skal hjælpe dig med at spare på klimakontoen

Det vil være lidt færre billeder end sidst du var her. Hvorfor? Fordi det koster energi at få dem vist på din skærm. Og vi vil gerne hjælpe dig med at nedbringe dit strømforbrug og spare på klimakontoen. Vi har altså begrænset os selv og bruger generelt færre billeder for at passe på klimaet. Du vil til gengæld møde flere af vores nye ikoner.

Hjemmesiden ligger på servere, der kører på grøn energi, og så har vi indført ’lazy load’. Det betyder, at indholdet på hjemmesiden først bliver indlæst, når indholdet er synlige på din skærmen. Du bruger altså kun strøm på det indhold, du selv vælger at scrolle ned til.

Undskyld, vi roder - giv os gerne feedback

Mens vi lige falder på plads på det nye furesoe.dk, kan der være informationer, der er placeret andre steder, end du er vant til. Men du bliver også hjulpet på vej af en mere intuitiv søgefunktion og menu. Der vil altid være enkelte fejl og mangler, når så meget indhold bliver flyttet, og når man tager et nyt system i brug. 

Derfor har vi placeret en lille knap på alle sider, der giver dig mulighed for at tippe os om fejl, mangler, ris og ros. Vi arbejder hele tiden på at rette fejl og mangler, og vi sætter stor pris på din hjælp.

Abonnér på nyt fra Furesoe.dk

Du kan tilmelde dig nyhedsbreve fra Furesø Kommune om lige præcis de emner, der interesserer dig. Har du allerede tilmeldt dig, kan du også gå ind og tilpasse dine tilmeldinger ved at klikke på linket i de nyhedsbreve, vi sender ud.

Rigtig god fornøjelse med det nye furesoe.dk (og en kæmpe tak til de 30 redaktører, der har knoklet ekstra de seneste 3 måneder for at gøre furesoe.dk og hjemmesider for skoler, Familiehus, plejehjem mv. klar til borgerne i Furesø).

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback