Skip til hoved indholdet

Early Warning

Er din virksomhed i økonomisk krise, så er det en mulighed at sætte dig i forbindelse med Early Warning, som tilbyder gratis vejledning, sparring og rådgivning.

Gratis hjælp til virksomheder i krise

Early Warning er et landsdækkende initiativ som hvert år hjælper mere end 2000 virksomheder i økonomiske vanskeligheder. Ordningen yder gratis og uvildig rådgivning til kriseramte virksomhedsejere af mindre og mellemstore virksomheder. Alle virksomheder har ret til hjælp fra Early Warning og du skal ikke tøve et sekund med at kontakte en af ordningens konsulenter.

Early Warning er et rådgivningstilbud i samarbejde mellem Erhvervshusene og Erhvervs- og Byggestyrelsen, som skal sikre overlevelse og vækst blandt virksomheder i Danmark. I Region Hovedstaden varetages ordningen af Erhvervshus Hovedstaden.

Ordningen er grundlæggende baseret på tre bærende søjler:

  • Early Warning konsulenter fra de regionale Erhvervshuse:
    Fordelt over hele Danmark vil virksomhederne møde en Early Warning konsulent. De har stor erfaring i, sammen med ejeren, at få et solidt overblik over den aktuelle situation og de muligheder situationen rummer.
  • Et korps på ca. 100 erfarne frivillige erhvervsfolk:
    På landsplan kan Early Warning trække på ca. 100 erfarne erhvervsfolk, som gratis stiller sig til rådighed for den enkelte virksomhed. Hvor Early Warning konsulentens vigtigste indsats er at skabe overblik og skitsere hovedpunkterne i en handlingsplan kan en frivillig rådgiver være sparringspartner og rådgiver for virksomheden over en længere periode – og forhåbentlig indtil virksomheden er kommet godt videre.
  • 20 dygtige insolvensadvokater fordelt over hele Danmark:
    Hvis virksomhedens ejer sammen med Early Warning konsulenten vurderer at der er brug for et juridisk/insolvensretligt overblik over situationen og mulige juridiske løsningsmodeller vil du sammen med Early Warning konsulenten blive tilbudt en afklarende gennemgang med en Early Warning advokat. Early Warning samarbejder kun med meget kompetente og erfarne insolvensadvokater, da mange gyldne muligheder risikerer at blive overset hvis advokaten ikke har de nødvendige forudsætninger for at vurdere situationen.

Læs mere om Early Warning ordningen

Læs mere om konsulenthjælp, turnaround, konkurs og rekonstruktion hos Early Warning.

Find en Early Warning konsulent

I Region Hovedstaden varetages ordningen af Erhvervshus Hovedstaden.

Kontakt

Erhverv

Erhvervskonsulent
Helle Christoffersen
Erhverv@furesoe.dk

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback