Skip til hoved indholdet

Dagtilbuddet Hjertet lukker den 1. september 2024

Dagtilbuddet Hjertet lukker den 1. september 2024. Der er fundet plads til alle 29 børn og ni medarbejdere i andre af Furesøs dagtilbud. Udvalget for børn og skole godkendte planen for lukning den 7. maj 2024.

Det midlertidige dagtilbud Hjertet blev etableret i forlængelse af krigen i Ukraine som et multikulturelt børnehus for børn fra både Ukraine og Danmark.

Børnehuset Hjertet ligger på Alfred Sørensenvej 4 i Farum og blev etableret som et dagtilbud med en midlertidig ibrugtagningstilladelse, der var gældende frem til 17. marts 2024. Den blev efterfølgende efterfølgende til 1. december 2024.

Den midlertidige ibrugtagningstilladelse betyder, at Hjertet ikke kan fortsætte som dagtilbud på Alfred Sørensens Vej 4. Samtidig viser den nyeste befolkningsprognose et faldende børnetal i Farum, hvor der allerede nu er ledige dagtilbudspladser.

Forvaltningen har ud fra kapacitetsmæssige og økonomiske overvejelser vurderet, at det ville være bedre at lukke dagtilbuddet Hjertet, hvor ibrugtagningstilladelsen udløber 1. december 2024, end at prøve at finde nye midlertidige fysiske rammer. Der er nemlig plads til Hjertets børn i dagtilbud i deres lokalområdet, og stillinger til Hjertets medarbejdere i Furesø Kommunes dagtilbud. Der er lagt en plan for en god overgang til de nye dagtilbud.

Kontakt

Center for Børn og Voksne

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback