Morgenmøde: få et virksomhedstjek

Vi inviterer til morgenmøde torsdag d. 20. juni, hvor Fremtidsværkstedet præsenterer mulighederne for et værdiskabende samarbejde mellem virksomheder og skoler. Kom og hør, hvordan I som virksomhed kan få inspiration og innovative ideer af Furesøs elever på jeres udfordringer.

Morgenmøde: få et virksomhedstjek

Lad de unge undersøge jeres virksomhed eller produkter og få inspiration til jeres udvikling.

Vi har allerede erfaring med flere projekter bl.a. faste forløb i Fremtidsværkstedet, lokale aftaler med bl.a. Kollekolle og Hareskov Elektric samt Furesø Innovationsprojekt, hvor Shape Robotics stillede en case:
Skoler og elever har været med til at gøre vores undervisnings-robotter bedre. Samarbejdet med de unge og lærerne i Furesø har været et yderst værdifuldt virkelighedstjek for os. Et solidt fundament for videreudviklingen af vores Fable-robotter.
David J. Christensen, CEO Shape Robotics

I skoleåret 2019-2020 har Furesø et endnu større fokus på det værdifulde virksomhedssamarbejde, da vi er blandt fire kommuner i Danmark, der har fået fondsmidler til at arbejde med Teksperimentet, som har fokus på at kvalificere samarbejdet mellem virksomheder og skoler. På Fremtidsværkstedet arbejder vi med et innovativt mindset med fokus på bl.a. FN’s Verdensmål og cirkulær økonomi.

Vores mål er, at eleverne arbejder med karrierelæring og praksisfaglighed for at afsøge interesser for fremtidige uddannelse og job. Så giv dem muligheden for at kigge på jeres virksomhed med innovative briller og vis dem, hvad de kan lave i fremtiden.

Vi inviterer derfor til morgenmøde torsdag d. 20. juni, hvor vi vil præsentere, hvordan I kan få nye og unge øjne på jeres virksomhed.

Venlig hilsen,
Flemming Ipsen, Tobias Smith (pædagogisk it-konsulent), Emma Tversted (udviklingskonsulent på Fremtidsværkstedet) og Ida Stenum (Åben Skole Playmaker)

Dato:

Torsdag d. 20 juni 2019

Tid:

08.00-10.00

Pris: 

Gratis

Sted:

Fremtidsværkstedet, Paltholmterrasserne 1, 3520 Farum

Målgruppe:

Virksomheder der gerne vil udfordres af den næste generation af kunder

Tilmelding:

Klik her for at tilmelde dig

Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation, IT-Branchen
Foredragsholder Mette Lundberg, direktør for politik og kommunikation, IT-Branchen
Del: