linealer800x300

Digitalisering står øverst på SMV'ernes ønskeseddel, men hvornår skal der investeres i eksempelvis AI, robotter og cobotter (samarbejdende robotter) og i hvilken form? Der dykkes ned i mulighederne og du får svar på de spørgsmål, du måtte have om mulighederne ved den nye teknologi med fokus på cobotter, højere produktivitet og optimering af processer.

Som ved stort set alt anden forretningsudvikling, handler digitaliseringen om at sikre at hele organisationen er parat. Hvis ikke organisationen er digitalt moden, har de rette kompetencer og kan se mulighederne, så bliver digitaliseringen aldrig en succes.
Nye teknologier giver helt nye muligheder, og teknologi forandrer kundernes behov eller forventninger til de services, der leveres. Det er derfor kortsigtet, hvis man kun kigger på, hvordan den nye teknologi kan benyttes til at optimere forretningen. Man er nødt til at tage et outside-in perspektiv på sin virksomhed og stille de grundlæggende spørgsmål, hvad er det kunderne køber, hvad er deres behov i dag, og hvad er det for et problem vi løser?

Med baggrund i praktiske eksempler guides deltagerne igennem digitaliseringens muligheder, når det drejer sig om cobots og den AI, der ligger i disse. 

Læs mere

Læs mere og tilmelding

Kontakt

Erhvervskonsulent

Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454
Mail: flei@furesoe.dk

Christina Elmetofte
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7216 5663
Mail: che2@furesoe.dk