COLOURBOX49771568

Erhvervsarrangementer & Tilbud

Der er kommet nye erhvervsarrangementer i kalenderen:

Se hele kalenderen for: Iværksættere og Virksomheder

Søg medfinansiering til digital udvikling

Du har mulighed for at søge medfinansiering i DigitaliseringsBoost til udvikling af et koncept eller en platform for digitalt salg eller service. Med Erhvervshusenes landsdækkende program DigitaliseringsBoost får din virksomhed mulighed for op til 33% medfinansiering af udviklingstimerne til at udvikle nye produkter, løsninger eller koncepter inden for digitalisering og Industri 4.0. Næste ansøgningsfrist er den 25. juni 2021.

Læs mere om: DigitaliseringsBoost (Erhvervshus Hovedstaden)

6 indgange til bæredygtighed

Mangler du idéer til, hvordan du kommer i gang med bæredygtighed i din virksomhed? Det første skridt er det sværeste, og opgaven behøver ikke at være så stor, som du tror. Der findes efterhånden mange gode forretningsmæssige argumenter for, hvorfor du skal begynde at tænke bæredygtigt – og dem slipper du ikke for hos Erhvervshus Hovedstaden. Til gengæld giver de også deres bedste råd til, hvordan du bedst kommer i gang, og du får hele seks forskellige indgange til bæredygtighed, som du kan tage hul på med det samme.

Læs mere om: 6 indgange til bæredygtighed (Erhvervshus Hovedstaden)

Vil du udvikle din virksomhed i en grønnere retning?

Hvis du vil i gang med bæredygtig omstilling og har behov for gratis sparring og indsigt i muligheder, så kan du kontakte forretningsudvikler Susanne Krogh Petersen fra Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere om: Susanne Krogh Petersen (Erhvervshus Hovedstaden)

Business case: Arkitektfirma fik hjælp til grøn omstilling af Erhvervshus Hovedstaden

Selvom arkitektfirmaet AI i virkeligheden havde arbejdet med bæredygtigt byggeri i mere end 50 år, fik virksomheden alligevel sparring og hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden til at holde fokus på den grønne omstilling – for som direktør Tomas Snog siger: "Når man er en virksomhed med fuld fart på, så er vi jo mest optagede af, hvad der sker i vores dagligdag, og derfor er det bare så vigtigt, at have nogen, der hjælper med at kigge fremad." Hør ham fortælle, hvordan AI arbejder med bæredygtighed, og få hans bedste råd til andre virksomheder, der vil arbejde med grøn omstilling.

Læs mere om: Video: Business case fra Erhvervshus Hovedstaden (Youtube 1:48 min)

Lad de små grå tænke stort grønt: Sådan bruger du verdensmål i din virksomhed

Som virksomhed kan det være svært at forholde sig til FN's 17 verdensmål og finde rundt i, hvad man egentlig kan få ud af at sætte dem på dagsordenen. I en artikel fra Erhvervshus Hovedstaden får du svaret på hvad, hvorfor og hvordan.

Læs mere om: Artikel: Få styr på verdensmålene (Erhvervshus Hovedstaden)

Få styr på de nye momsregler

Erhvervshus Hovedstaden gør virksomheder opmærksom på nye momsregler på billige varer uden for EU, som er gældende fra 1. juli 2021. Bagatelgrænse på varer under 80 kr. forsvinder med de nye momsregler.

Læs mere om: Undgå prischok (Toldstyrelsen)

Få gratis hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med deres erfarne forretningsudviklere, ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. 

Læs mere om: Uvildig specialiseret sparring skræddersyet til din virksomheds udfordringer​