COLOURBOX41661891

Detail:Digital

Flere kunder og større salg via de sociale medier. Erhvervshus Hovedstaden har sammensat en unik 2-dages workshop til dig, der er ejer af en mindre detailbutik og vil forbedre markedsføring og salg både på de sociale medier (SoMe) og i din butik. Workshoppen vil gøre dig i stand til at lave SoMe-opslag, der bliver set og virker. 

 • Workshop start: 9. september - 15. september - 12. oktober - 2. november 2021
 • Pris: Deltagergebyr

Læs mere hos Erhvervshus Hovedsatden: 9. september - 15. september - 12. oktober - 2. november

Innovationssamarbejde med uddannelsesinstitutioner

Drømmer du om at udvikle nyt, effektivisere eller på anden måde opgradere din virksomhed? Eller er du på jagt efter ny, kvalificeret arbejdskraft? Øresund Match er din indgang til den viden, der gemmer sig på de mange uddannelsesinstitutioner i regionen. Erhvervshus Hovedstaden hjælper dig med at indgå i produktive vidensamarbejder med relevante forskere, undervisere og / eller studerende, hvis viden kan tage din virksomhed til nye højder eller løse den udfordring, der holder dig tilbage.

 • Ansøgningsperiode: 1. september 2020 - 31. august 2022

Læs mere: Øresund Match (Erhvervshus Hovedstaden)

Benchmark din virksomheds digitale innovationsevne

Digital innovation er både vejen ud af kriser og grundlaget for konsolidering, udvikling og vækst. Derfor tilbyder Erhvervshus Hovedstaden sammen med Enterprise Europe Network en gratis, systematisk kortlægning af din virksomheds mest gunstige digitale udviklingsretninger – og et klart billede af jeres placering blandt konkurrenterne. Ved at investere din tid og entusiasme i dette programforløb får du et overblik over, hvor digital innovation kan forbedre og optimere din forretning, fx indenfor strategi og forretningsmodel, interne processer og kultur. Overblikket bliver konkretiseret i en handlingsplan, der kan løfte din virksomhed og lægge luft til konkurrenterne.

 • Dato: Der optages løbende deltagere i programmet.
 • Pris: Gratis
 • Målgruppe: Virksomheder med 5-200 ansatte, uanset branche.

Læs mere: Enhancing Innovation Management Capacities (Erhvervshus Hovedstaden)

Iværksætterintro

Erhvervshus Hovedstaden har introer for dig, der skal starte virksomhed for første gang. Og for dig, der skal starte op i en ny branche eller sektor, der har særlige vilkår. Iværksætterintro giver en overordnet introduktion til livet som selvstændig. Du får forskellige oplæg om, hvordan du bedst kommer i gang som iværksætter. På godt 3 timer kommer man rundt om, hvordan du går fra god idé til god forretningside.

Læs mere: Se erhvervskalenderen for Iværksættere (Furesø Kommune)

Erhvervstilskud til energieffektiviseringer

Private virksomheder kan få tilskud fra Erhvervspuljen til energispareprojekter. Kan din virksomhed f.eks. have gavn af LED-lys, optimerede procesanlæg eller en varmepumpe i stedet for en kedel? Tilskuddet dækker op til 50 % af omkostningerne. Der er afsat op til 450 mio. kr. 

 • Ansøgningsfrist: 14. september 2021

Læs mere: Erhvervstilskud til energieffektiviseringer (Energistyrelsen)

Vil du opdateres på de bedste salgsargumenter og -metoder?

Uanset hvor god din salgsstatistik ser ud, eller hvor mange års salg du har på bagen, kan du altid finde facetter, som du kan justere og optimere. Og det er netop hvad dette webinar fokuserer på. Med en af erhvervshusets dygtigste salgseksperter, Steen Pedersen, i spidsen kigges der nærmere på den nyeste forskning inden for salg og salgsledelse. Ydermere lærer Steen dig, hvordan du arbejder mere strategisk og professionelt med dit salg, så du kan øge din salgssucces.

 • Dato: 22. september kl. 9.00 - 10.30
 • Pris: Gratis

Læs mere og tilmelding: Morgendagens salg og salgsledelse (Erhvervshus Hovedstaden)

Kickstart dit eksporteventyr

Hvis drømmen er eksport, skal du sikre, at du tager de rigtige skridt – i den bedste rækkefølge. Derfor er landets erhvervshuse gået sammen og har skabt praksis- og branchenære workshopforløb, som giver dig metode, markedsindsigt og et værdifuldt eksportnetværk. Om du drømmer om digital eksport inden for mode, møbel og design, vil have dine varer ind på det tyske marked, eller ønsker at vide mere om, hvordan du sælger dine energi- og/eller miljøprodukter til det amerikanske marked, finder du workshops, der kan gøre dig klogere.

 • Dato: Der er pt. annonceret workshops i september, oktober, november og december.
 • Pris: Deltagergebyr

Læs mere: Go2Market Workshops

Før dit produkt over landegrænserne

Kan din virksomhed vokse ved at sælge til udlandet? Erhvervshus Hovedstaden tilbyder alle virksomheder i hovedstadsområdet gratis sparring om internationalisering, samarbejde med udlandet og eksport, hvor netop din virksomheds muligheder afdækkes.

 • Pris: Gratis

Læs mere: Internationalisering (Erhvervshus Hovedstaden)

Vil du slå igennem med e-handel på de internationale markeder?

Er du en vækstdrevet B2C virksomhed, som står overfor international skalering via E-handel? Så har Erhvervshus Hovedstaden et unikt skaleringsforløb til dig, hvor erfarne eksperter stiller skarpt på din strategi, valg af markeder, platforme og hvordan du øger chancen for succes. Gennem individuel sparring, ekspertfaciliterede workshops og en lærerig studietur stiller Erhvervshuset skarpt på, hvad dine blindspots er, og hvor dit fokus skal ligge på din rejse mod succesfuld e-eksport.

 • Ansøgningsfrist: 30. september 2021
 • Pris: Deltagergebyr

Læs mere: E-Commerce Booster (Erhvervshus Hovedstaden)

Beskyt din virksomhed mod krænkelse og kopiering

Har du overblik over, hvordan du udnytter dine immaterielle rettigheder? Det kan have stor økonomisk betydning for din virksomheds værdi. Hvis du vil lancere et nyt produkt, komme ind på et nyt marked eller skaffe kapital, er det vigtigt at have styr på patenter, varemærker og beskyttelse af din unikke viden. Erhvervshusets forretningsudvikler Henrik Moe Tørnquist og senior projektleder Christian Brix tilbyder et gratis, uvildigt IP-tjek, så du kan få styr på dine muligheder og immaterielle rettigheder.

 • Pris: Gratis

Læs mere: IP-tjek (Erhvervshus Hovedstaden)

Sådan gør du banken til din vigtigste medspiller

Et godt forhold til banken kan være afgørende for en virksomheds muligheder for at vokse og udvikle sig. Mange små og mellemstore virksomheder er bekymrede for, om banken forstår dem. De er i tvivl om, hvad der skal til, for at overbevise banken om at finansiere forretningsudviklende investeringer eller hvis banken skal træde til ved likviditetsproblemer. Hent inspiration i artikel fra Erhvervshus Hovedstaden.

Læs mere: Sådan gør du banken til din vigtigste medspiller (Erhvervshus Hovedstaden)

Søg midler fra ”Pulje til kunst og kultur i udsatte boligområder”

Slots- og Kulturstyrelsens ”Pulje til kunst og kultur i udsatte boligområder 2022” støtter lokalt forankrede partnerskaber mellem boligsociale aktører og kunst- og kulturaktører, som har lyst til og mod på at skabe bæredygtige, kulturelle fællesskaber rundt omkring i landet.

 • Ansøgningsfrist: 2. november 2021

Læs mere: Pulje til kunst og kultur i udsatte boligområder 2022 (Slots- og Kulturstyrelsen)

Erhvervsarrangementer og tilbud

Der er mange spændende arrangementer i vores erhvervskalender om bl.a. digitalisering, salg og salgsledelse, crowdfunding, muligheder for låntagere og investorer og introduktion for iværksættere. Det er gratis at deltage i stort set alle aktiviteter.

Læs mere:

Få gratis hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med deres erfarne forretningsudviklere, ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. 

Læs mere: Uvildig specialiseret sparring skræddersyet til din virksomheds udfordringer​