COLOURBOX6840041

Erhvervsarrangementer & Tilbud

Der er kommet nye erhvervsarrangementer i kalenderen:

  • 2. juni 2021: Workshops for nye madiværksættere
  • 4. juni 2021: Hvordan får vi oplevelsesindustrien tilbage på sporet=
  • 12. august 2021: Digital markedsføring

Se hele kalenderen for: Iværksættere og Virksomheder

SikkerDigital: Styrk den digitale sikkerhed i din virksomhed

Sikkerdigital.dk har til formål at højne kendskabet til cybertruslerne og kontinuerlig forbedre bevidstheden om hvordan de imødegås med sikker adfærd. Her kan virksomheder, borgere og myndigheder finde viden, vejledning og konkrete værktøjer til en sikker digital hverdag. Du kan bl.a. finde information om hvad der truer din virksomhed, hvordan du beskytter din virksomhed, de syv råd om it-sikkerhed, råd og vejledning til hvad du gør hvis skaden er sket, test og værktøjer, materialer som sætter fokus på IT sikkerhed, skabeloner til sikkerhedspolitik, beredskabsplan og risikovurdering, gratis tilbud som kan styrke din IT-sikkerhed, virksomhedscases m.m. Det er Digitaliseringssyrelsen, Erhvervsstyrelsen og en række samarbejdspartnere, som står bag SikkerDigital.

Læs mere om: Sikkerdigital og din virksomhed

Kend dit vækstscenarie og sæt gang i fremtiden

Hvilken slags vækst ønsker du i din virksomhed? Typen af vækst kan variere fra virksomhed til virksomhed, men for at skabe fremdrift, er det vigtigt at være konkret omkring, hvor man vil hen. Har du ambitioner om at øge salget til eksisterende og nye kunder? Ønsker du at vækste internationalt? Eller tænker du på noget helt andet, når vi nævner vækst? Der er typisk 7 forskellige vækstscenarier at vælge imellem – få styr på dit, så du ved, hvor du skal lægge din energi, når du laver en strategi.

Læs mere om: De 7 vækstscenarier (Erhvervshus Hovedstaden)

Pas godt på din virksomheds immaterielle rettigheder - Få et gratis IP tjek

Passer du godt på din virksomheds immaterielle rettigheder, kan du bedst muligt forhindre, at dine konkurrenter 'låner' dit varemærke, dit logo, dit design eller andet, der kan have essentiel betydning for din virksomheds eksistens. Med et uvildigt fokuseret IP-tjek kan Erhvervshus Hovedstaden se nærmere på din virksomheds unikke viden og immaterielle rettigheder, så I sammen kan finde ud af, hvordan dine rettigheder kan sikre den fortsatte vækst i din virksomhed. Det koster kun din tid.

Læs mere om: IP-tjek (Erhvervshus Hovedstaden)

Grøn cirkulær omstilling

Vær på forkant med dine kunder og samarbejdspartnere, som fremover vil stille krav til bæredygtige forretningsmodeller, og ansøg om et forløb tilpasset din virksomhed. Over 400 danske virksomheder får over de næste par år støtte til at udvikle deres forretning i en mere bæredygtig og cirkulær retning - og du kan være en af dem.

Læs mere om: Grøn Cirkulær Omstilling (Erhvervshus Hovedstaden)

Bliv årets klimaiværksætter 2021

Har din virksomhed en knaldgod og bæredygtig forretningsidé? Og er du klar til at pitche den foran et panel ala ’Løvens Hule’? Så har du chancen for at vinde 250.000 kr., som vinder af KlimaBoost 2021.

Læs mere om: KlimaBoost (Erhvervshus Hovedstaden)

Hvordan rammer du plet med din digitale markedsføring?

Mange kunder opholder sig i dag på internettet og de sociale medier, og derfor vil digital markedsføring være en god investering for de fleste virksomheder. Digital markedsføring handler dog ikke kun om at markedsføre sine produkter eller services online. Denne form for markedsføring skiller sig særligt ud fra almindelig markedsføring ved at give muligheden for målrettet indhold. Det kræver dog, at din indsats er fokuseret, planlagt, koordineret og overvåget, hvis du vil sikre, at dit budskab ikke drukner i et hav af andre virksomheders budskaber. I en artikel fra Erhvervshus Hovedstaden kan du komme hele vejen rundt om det, du skal vide om digital markedsføring og blive klogere på, hvilke forudsætninger, der skal være til stede for at opnå en reel effekt af din digitale markedsføring.

Læs mere om: Digital markedsføring der rammer og virker (Erhvervshus Hovedstaden)

Ny virtuel platform giver dig kontakt til europæiske teknologicentre 

Har du et ønske om at samarbejde med KET teknologicentre om at gøre din produktion renere, grønnere og mere effektiv? I forbindelse med EU-projektet KET4CleanProduction, hvor Erhvervshus Hovedstaden fungerer som EEN-partner, er der blevet skabt en ny virtuel platform, der gør det muligt for SMV'er at komme i kontakt med europæiske teknologiske institutter, som specialiserer sig inden for Key Enabling Technologies. Det betyder, at fremstillingsvirksomheder får bedre mulighed for at blive linket med teknologicentre, der eksempelvis arbejder inden for avanceret produktion, avancerede materialer, life-science teknologier, mikro- og nano-elektronik, fotonik, kunstig intelligens samt sikkerhed.

Læs mere om: Udforsk platformen, der matcher dig med de rette teknologieksperter

Mød mulige samarbejdspartnere til konference 10. juni 2021. I anledning af den officielle lancering af KET4CleanProduction-platformen kan alle interesserede SMV'er deltage i projektets afsluttende konference, hvor platformens funktioner og formål vil uddybes. Til konferencen får du også suveræn mulighed for at undersøge dine samarbejdsmuligheder med interessante forsknings- og industripartnere.

Læs mere om: KET4CleanProduction - Final Conference and Brokerage Event

Oplysningsfristen hos SKAT forlænges 

Oplysningsfristen for personligt ejede virksomheder og selskaber er forlænget for indkomståret 2020. Fristen forlænges til 1. september 2021. Læs også om andre udskudte frister.

Læs mere om: Oplysningsfristen udskydes i 2021

Forlænget frist for indsendelse af årsrapport 2020

Fristen for at indsende årsrapporten for kalenderåret 2020 er rykket til den 30. juni 2021. Virksomheder omfattet af regnskabsklasse B og C får automatisk 1 måneds ekstra frist til at indsende årsrapporten for 2020. Visse virksomheder kan få forlænget fristen med 3 måneder.

Læs mere om: Frist for indsendelse af årsrapport (Erhvervsstyrelsen)

DigitalLead: Danmarks nationale klynge for digitale teknologier

Erhvervshus Hovedstaden har gjort kommunerne opmærksomme på DigitalLead, som er en platform for innovation og vækst i samspillet mellem erhvervsliv, forsknings- og uddannelsesinstitutioner, offentlige myndigheder og borgere. DigitalLead har omkring 500 medlemmer. De tilbyder matchmaking, projektdeltagelse, LivingLabs, internationalisering og eksport, faglige netværksgrupper, innovationsworkshops, events, webinarer og øget synlighed. LivingLeads fokusområder er kunstig intelligens (AI), Internet of Things (IoT), Data Science og High Performance Computing samt Cybersikkerhed.

Læs mere om: DigitalLead

Creative Europe: Kulturstøtte fra EU

Creative Europe støtter de kulturelle og kreative sektorer såsom visuel kunst, fotografi, dans, teater, musik, kulturarv, arkitektur, design, cirkus, festivaler, kunsthåndværk, mode, litteratur, uddannelse og multidisciplinære projekter.

Læs mere om: Creative Europe (Slots- og Kulturstyrelsen)

Få gratis hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med deres erfarne forretningsudviklere, ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. 

Læs mere om: Uvildig specialiseret sparring skræddersyet til din virksomheds udfordringer​