Olejeanette600x300

Syv gode råd kan hjælpe din virksomhed til at få tjek på den basale digitale sikkerhed

Danske virksomheder investerer i stigende grad i digital sikkerhed, men mange små og mellemstore virksomheder (SMV'er) mangler fortsat at få styr på helt grundlæggende IT-sikkerhedsforanstaltninger. For at hjælpe virksomhederne i gang, lancerer Erhvervsstyrelsen en ny landsdækkende kampagne, som præsenterer 7 gode råd om it-sikkerhed på Sikkerdigital. Rådene sætter fokus på, hvordan SMV'er med relativt simple sikkerhedstiltag kan styrke IT-sikkerheden.

Læs mere om: 7 nye råd til IT-sikkerhed (Erhvervsstyrelsen)

Få op til 250.000 kr. i medfinansiering til at udvikle en digital løsning eller produkt

Er du en teknologiproducerende SMV, der går med drømme om at udvikle et digitalt salg- eller servicekoncept inden for digitalisering og industri 4.0? Med en særlig Covid-19 indsats giver programmet Digitaliseringsboost dig mulighed for medfinansiering til at udvikle det. Produktet eller løsningen skal have et kommercielt sigte, og udviklingen skal ske som et teamsamarbejde mellem mindst to SMV'er og en videninstitution. Ansøgningsfristen til programmet er d. 26. marts.

Læs mere om: Digitaliseringsboost (Erhvervshus Hovedstaden)

Har du løbet panden mod en mur i din digitaliseringsproces?

Hvis du har udfordringer med at komme i mål med din digitaliseringsproces, kan du få en hjælpende og specialiseret hånd i Bliv:Digital. Bliv:Digital hjælper SMV'er med at øge produktiviteten gennem digitale løsninger. Du kan få medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring, så du ikke står alene om at gøre dine planer om digitalisering til virkelighed. Ansøgningsfristen til forløbet er d. 12. april.

Læs mere om: Bliv:Digital (Erhvervshus Hovedstaden)

IVÆKST: Din hjælp til en blomstrende forretning med digitale rødder

I vækstportalen IVÆKST får du et væld af gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små og mellemstore virksomheder. Du kan fx lære, hvordan du bruger livestream til at tømme dit varelager, hvordan du kommer i gang med din første søgekampagne på Google, eller hvordan en landingpage, der sælger, ser ud. IVÆKST afholder mere end 300 kurser årligt og stiller både praktisk rådgivning, viden og konkrete værktøjer til rådighed – så det er bare om at gøre brug af mulighederne.

Læs mere om: IVÆKST (IVÆKST)

Iværksætterpuljen - kompetenceløft til iværksættere

Få op til 25.000 kr. til nye kompetencer i din virksomhed

Virksomheder der lærer nyt, skaber vækst. Derfor kan du nu få op til 25.000 kr. fra Iværksætterpuljen til at skaffe ny viden, der kan løfte din forretning. Find et kursus og ansøg Iværksætterpuljen om tilskud på op til 80 pct. af regningen.

Læs mere om: Iværksætterpuljen (Erhvervshus Hovedstaden)

Få gratis sparring med erfarne forretningsudviklere

Erhvervshus Hovedstaden hjælper omtrent 2000 virksomheder hvert år – og ingen ender som et nummer i rækken eller forsvinder i mængden. Heller ikke din unikke virksomhed. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med erfarne forretningsudviklere, ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. 

Læs mere om: Gratis 1:1 sparring (Erhvervshus Hovedstaden)

Sådan skriver du en god pressemeddelelse

Brug pressemeddelelsen som værktøj, når du vil fortælle om en ny produktlancering, gøre opmærksom på din virksomheds aktiviteter eller noget helt tredje. Få gode råd til vinkling og udformning af pressemeddelelsen, samt indblik i valg af relevante medier og deres indholdsprioriteringer.

Læs mere om: Få gode råd til at skrive den gode pressemeddelelse (Erhvervshus Hovedstaden)