COLOURBOX36524373

Erhvervsarrangementer og tilbud

Sommeren er kommet og inden sommerferien rigtig går i gang er der mulighed for gratis deltagelse i tre forskellige erhvervsarrangementer.

Digital transformation kundeoplevelse og salg

Både kundeoplevelse og salg skal have et digitalt lift-off, men hvilke teknologier er de rette for jer, og hvordan bringes de i anvendelse? På det nye forløb "Tech, Trends & Ledelse – fra buzzwords til kompetencer" bliver du bedre til at guide din virksomhed gennem den digitale transformation, og du får både overblik og en skræddersyet handleplan, så I bliver hurtigt klar til at eksekvere. Du vil også få et økonomisk tilskud til det kompetenceløft, der skal føre din virksomhed både fornyet og sikkert gennem den digitale transformation – og forvandle buzzwords til konkrete kompetencer. Forløbet er til ledere af virksomheder i hovedstadsområdet med mellem 10-100 ansatte og er tilrettelagt med respekt for din tid. Der er nyt hold til september med plads til 22 virksomheder. Er det noget for dig? Bemærk at der er deltagergebyr på 30.000 kr. for 2 deltagere. Arrangør: Erhvervshus Hovedstaden, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Den Europæiske Socialfond.

Læs mere: Tech, trends & ledelse - fra buzzwords til kompetencer (Erhvervshus Hovedstaden)

Styrk din virksomhed med en bestyrelse

Før ambitionerne ud i livet med hjælp fra en bestyrelse. Overvejer du at styrke din virksomhed med en bestyrelse? Er du usikker på, hvilke kompetencer der er brug for? Erhvervshus Hovedstaden hjælper dig gerne med at sammensætte et stærkt team. Med en professionel og velfungerende bestyrelse er du sikret kvalificeret sparring. Du bliver tvunget til at løfte blikket fra den daglige drift, og du får et stabilt hold bag dig, der kan hjælpe dig med at tænke både langsigtet og strategisk. Erhvervshus Hovedstaden hjælper dig med at skabe en bestyrelse, der kan fastsætte kursen sammen med dig og sikre øget indtjening og fortsat udvikling af din virksomhed.

Læs mere: Bestyrelse (Erhvervshus Hovedstaden)

Læs mere: Artikel: Virksomhed fik hjælp til at udvælge en professionel bestyrelse (Erhvervshus Hovedstaden)

Husk at oplyse resultat for 2020

Fristen for at oplyse din virksomheds resultat for 2020 er udskudt fra 1. juli til 1. september. Du behøver dog ikke at vente til sidste øjeblik. Jo hurtigere du oplyser, jo hurtigere får du din årsopgørelse, hvor du kan se, om du skal betale mere skat eller have penge tilbage. Hvis du har modtaget hjælpepakker, skal du være opmærksom på, at de som udgangspunkt er skattepligtig indkomst og skal medregnes i din virksomheds resultat. 

Læs mere: Skat ved kompensations- og hjælpepakker (Skattestyrelsen)

Læs mere: Hvordan oplyser du din virksomheds resultat? (Skattestyrelsen)

Er du privat rådgiver?

Er du interesseret i at blive kontaktet, når der er opgaver for Erhvervshusets kunder? Erhvervshuset zoomer ind på virksomhedernes potentiale og sætter fokus på, hvad virksomhederne skal arbejde videre med for at indfri deres ambitioner. Derefter henvises til private rådgivere, som i samarbejde med virksomheden løser den konkrete opgave. Erhvervshus Hovedstaden annoncerer løbende efter ydelser fra rådgivere. Få besked når Erhvervshuset annoncerer.

Læs mere: Er du privat rådgiver? (Erhvervshus Hovedstaden)

Få sparring om salg og markedsføring

Hvis du har helt styr på din målgruppe, salgskanaler og markedsføring, får du sikkert smæk for skillingen. Hvis ikke, står Erhvervshus Hovedstaden på spring for at hjælpe dig. Uanset om du ønsker at blive skarp til digitale markedsføringsværktøjer, mangler hjælp til at tiltrække de rigtige kunder, eller ønsker at effektivisere dine salgsaktiviteter, står Erhvervshus Hovedstden klar med spændende workshops og uvildig 1:1 sparring, hvor vi kortlægger dine muligheder for bedre salg og mere økonomisk overskud.

Læs mere: Salg og markedsføring (Erhvervshus Hovedstaden)

Få gratis hjælp fra Erhvervshus Hovedstaden

Erhvervshus Hovedstaden tilbyder virksomheder i hovedstadsområdet uvildig, specialiseret 1:1 sparring med deres erfarne forretningsudviklere, ny viden og værktøjer gennem events, workshops og dybdegående programforløb. 

Læs mere: Uvildig specialiseret sparring skræddersyet til din virksomheds udfordringer​