Listen for øvrig rådgivning og konsulentbistand

Er du rådgiver eller konsulent indenfor alle andre områder (fx. kommunikation, ledelse, forandringsprocessen m.m.) hører du til listen for øvrig rådgivning og konsulentbistand.

Vil du være leverandør til Furesø Kommune?

Hvis du er øvrig rådgiver eller konsulent og ønsker at din virksomhed skal komme i betragtning til opgaver i Furesø Kommune, så skal du gøre flg.:

  1. Din virksomhed skal være registreret i Comdia
  2. Din virksomhed skal være tilmeldt "Listen for øvrig rådgivning og konsulentbistand" i Comdia. Afkryds de kategorier af ydelser / services, som din virksomhed kan levere.

Trin for trin vejledning til oprettelse i Comdia

Opgaver

Der vil ikke blive lavet en plan, hvor det er muligt at se alle de rådgiver/konsulent opgaver, som kommunen planlægger at udbyde det næste halve år. Indkøb af disse ydelser vil blive foretaget mere ad hoc, som behovet opstår.

  • Opgaver under 50.000 kr. (Direkte tildeling). Opgaver med en kontraktværdi på under 50.000 kr. indkøbes via direkte tildeling hos en af de leverandører der findes på listen for øvrig rådgivning og konsulentbistand. Disse opgaver vil altså ikke fremgå på udbudsplanen i Comdia.
  • Opgaver over 50.000 kr. (Comdia). Alle rådgivnings- og konsulentopgaver på over 50.000 kr. vil blive udbudt og fremgå i Comdia. Når der er en opgave, skal du skrive til den kontaktperson, som står angivet på udbuddet, at du er interesseret i at byde. Planen opdateres løbende og kan ses i Comdia. Hvordan får du besked om opdateringer? Læs mere på vores introduktionsside til Comdia.
  • Opgaver over 1.6 mio. kr. (EU-udbud). Hvis opgaven overstiger en kontraktværdi på over 1.6 mio. kr., vil den ikke fremgå i Comdia. Disse kan findes på Konkurrence og Forbrugerstyrelsens udbudsportal Udbud.dk.

Kom godt i gang med Comdia

Grafik af håndværkere

Introduktion til Comdia

Vil du være leverandør til Furesø Kommune? Få introduktion til leverandørportalen Comdia. Få svar på dine spørgsmål. Se vejledning om oprettelse. ***N…

Grafik af håndværkere

Din virksomhed på Comdia

Gå til Comdia for at registrere din virksomhed, for at rette informationer om din virksomhed eller for at se udbudsplaner for Furesø Kommune

Kontakt

Udbud og Kontraktstyring

Stiager 2

3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000

E-mail: Indkoeb@furesoe.dk