Grafik af håndværkere

Få en hurtig introduktion til Comdia

Nedenfor har vi samlet den vigtigste information om Comdia til din virksomhed. Se svarene på spørgsmålene ved at klikke på (+) eller se alle spørgsmål og svar samtidig ved at klikke på "Åbn alle". 

Se en let trin-for-trin vejledning til Comdia nederst på siden under punktet "Kom godt i gang med Comdia". Her er også link til oprettelse på Comdia.

 • Hvad er Comdia?

  Comdia er en leverandørportal, der gør det muligt for virksomheder at synliggøre sig overfor kommunen.

  Hvis du er håndværker, konsulent eller rådgiver, eller tilbyder services/ydelser der efterspørges i kommunens inspirationskatalog for øvrige leverandører, kan du søge om optagelse på en af Furesø Kommunes 3 leverandørliste eller i inspirationskataloget.

  • Bliv synlig. Her kan man som virksomhed nemt og gratis oprette sig og dermed blive synlig for kommunens indkøbere.
  • Se udbudte opgaver. På Comdia kan du finde udbudte håndværkeropgaver og rådgiver-og konsulentopgaver.
  • Bliv leverandør til andre. I Comdia har du mulighed for at søge om optagelse på leverandørlister for andre kommuner, staten, forsyningsselskaber m.v.

  Comdia er målrettet indkøb på de områder, hvor kommunen ikke i forvejen har en indkøbsaftale - fx områder hvor det er svært at lave en aftale, da indkøbet altid vil være forskelligartet.

  Hvis du er virksomhed og gerne vil være leverandør til kommunen, kan du altid kontakte os og høre nærmere om de forskellige muligheder.

  Hvis din virksomhed bliver optaget på en liste i Comdia, er der ingen garanti for, at du bliver tilbudt en opgave/ bliver leverandør til kommunen. Når du registrerer din virksomhed, bliver du synlig overfor kommunens indkøbere, som derved har mulighed for at kontakte dig, når der skal foretages et indkøb Du har også mulighed for at anmode om at byde på offentliggjorte opgaver. Processen afhænger af indkøbets beløbsmæssige størrelse.

  Furesø Kommune har valgt Comdia i dialog med de lokale erhvervsforeninger, da Comdia blev vurderet til at være det mest hensigtsmæssige til denne type kommunale indkøb.

 • Hvordan kan din virksomhed få opgaver fra Comdia?

  Optagelse af din virksomhed i Comdia er ikke en garanti for, at du bliver tilbudt en opgave og bliver leverandør til kommunen.

  Når din virksomhed er optaget i Comdia, er der to forskellige måder at komme i betragtning til opgaver på. Processen afhænger af indkøbets beløbsmæssige størrelse:

  1. Vi kontakter dig (Indkøb under 50.000 kr.). Når kommunen skal foretage et indkøb, kan indkøberne finde relevante informationer om leverandørerne i Comdia. De informationer, som du har givet om din virksomhed, vil være synlige for indkøberne. Jo mere præcis du har været med kategorier, kontaktinformationer m.m., desto lettere er det for indkøberne at vurdere, om du er en relevant leverandør. Indkøberne har således mulighed for at kontakte dig om opgaven.
  2. Du kontakter os (Indkøb over 50.000 kr.). I Comdia kan du også se kommunens udbud af håndværker- og rådgiver/konsulentydelser. Du har mulighed for at anmode om at byde på offentliggjorte opgaver. Det er dig der skal tilkendegive overfor os, at du er interesseret i deltagelse. 
 • Hvor ser du de udbudte opgaver i Comdia?

  Udbud / opgaver i Comdia

  I Comdia kan du se de udbud / opgaver, som relaterer sig til håndværkerydelser (bygge-og renoveringsprojekter) eller konsulent- og rådgiverydelser.

  Opgaverne, som fremgår af Comdia vil være dem, der er omfattet af de gældende kategorier.

  Det betyder, at fx revisionsydelser ikke fremgår i Comdia, hvilket skyldes, at kommunen har en indkøbsaftale vedrørende revision. Dog vil en opgave vedrørende en arkitektydelse fremgå af Comdia, da denne kategori er en af de gældende i Comdia.

  Udbud i Comdia

  Læs mere:

  Udbud i kommunens generelle udbudsplan

  Udbud af alle andre varer- og tjenesteydelser kan ikke ses i Comdia. Her henvises i stedet til kommunes generelle udbudsplan.

  Furesø Kommunes udbudsplaner

 • Hvilken type er din virksomhed?

  Afhængig af hvilken type leverandør du er, kan du tilmelde dig én eller flere lister:

  1. Håndværkere. Denne leverandørliste er for tømrere, murere, malere, VVS'er og lign. 
  2. Teknisk rådgivning og konsulentbistand. Denne leverandørliste er for ingeniører, arkitekter, byplanlæggere og lign.
  3. Øvrig rådgivning og konsulentbistand. Denne leverandørliste er for management konsulenter, kommunikations- og PR-ydelser, innovationsrådgivning og lign.
  4. Øvrige leverandører. Herudover har Furesø Kommune et inspirationskatalog for øvrige leverandører - fx catering, flytteydelser, møde- og konferencetjenester, gavekurve og lign.
 • Hvilke ydelser / services (kategorier) kan du levere?

  Kategorier

  Når du tilmelder dig en liste/inspirationskatalog i Comdia, er det vigtigt, at du oplyser hvilke ydelser eller services, som din virksomhed kan levere.

  Du skal derfor afkrydse indenfor hvilke kategorier, hvor din virksomhed kan levere ydelser/services.

  Kategorierne af ydelser og services er forskellige for de 3 leverandørlister og inspirationskataloget.

  Se listen over kategorier

  Ændringer i kategorier

  Det er vigtigt, at være opmærksom på, at de tilknyttede kategorier kan ændre sig, fordi Comdia er et dynamisk system. Man kan som leverandør godt tilmelde sig en kategori, som pludselig ikke længere vil være eksisterende i Comdia. Der kan også blive tilføjet kategorier, hvis nye behov opstår i kommunen. 

  Hvis der ændres i kategorierne, vil listen blive opdateret.

  Hvis du er tilmeldt en kategori, som fjernes fra den  pågældende leverandørliste eller fra inspirationskataloget, vil du ikke automatisk få besked om dette. Én gang årligt udsendes en mail til alle leverandører i Comdia. Her skal leverandørerne genbekræfte deres interesse og tage stilling til, om de fortsat ønsker at være på den tilmeldte liste.
  Ved genbekræftelse tages stilling til de kategorier man er tilmeldt. Hvis der er fjernet en kategori i det forgangne år, vil det ikke være muligt at genbekræfte denne.

  Eksempel

  Der er i inspirationskataloget en kategori, der hedder Flytteforretninger. Hvis kommunen fx beslutter, som den del af vores samarbejde i Indkøbsfællesskab Nordsjælland (IN), at vi vil lave et fælles kommunalt udbud på flytteydelser, vil denne kategori blive fjernet fra Comdia, da Furesø Kommune vil være forpligtet på en anden aftale. Der kan være mange grunde til at gå i udbud på et område. Bl.a. kan kommunen være forpligtet til det, hvis der indkøbes for mere end en vis volumen.

 • Er Furesø Kommune forpligtet til at anvende leverandører i Comdia?

  Forpligtelser

  Furesø Kommune er forpligtet til at anvende flg. leverandørlister i Comdia:

  1. Håndværkere
  2. Teknisk rådgivning og konsulentbistand
  3. Øvrig rådgivning og konsulentbistand

  Hvis en medarbejder har brug for en håndværker eller en konsulent/rådgiver, skal vedkommende afsøge mulighederne i Comdia. Der gælder visse undtagelser, fx hvis indkøbet overstiger beløbsgrænsen for EU-udbud.

  Ingen forpligtelser

  Medarbejdere i Furesø Kommune opfordres til at anvende listen for "Øvrige leverandører" som inspirationskatalog, hvis vi skal købe en buket blomster, en gavekurv, afholde konference m.m., men vi er dog ikke forpligtet til at anvende leverandører i inspirationskataloget. 

 • Hvad forpligter du dig til?

  Dine forpligtelser

  Når du tilmelder dig en af listerne eller inspirationskataloget, forpligter du dig til, at du:

  • Betalingskrav. Accepterer kommunens krav til betalingsbetingelser og fakturering, herunder betalingsfrist på 30 dage.
  • Samfundsansvar. Overholder kommunens hensigtserklæring vedr. samfundsansvar, som fx sikrer ordentlige løn- og arbejdsvilkår til sine medarbejdere
  • Gæld. Erklærer ikke at have ubetalt, forfalden gæld til det offentlige som udgør over 100.000 kr.
  • Håndværkerinstruks. Overholder Furesø Kommunes håndværkerinstruks (kun et krav på listen for håndværkere)

  Genbekræftelse

  Èn gang årligt udsendes en mail til alle leverandører i Comdia. Her skal leverandørerne genbekræfte deres interesse og tage stilling til, om de fortsat ønsker at være på den tilmeldte liste.

 • Hvordan opretter du din virksomhed i Comdia?

  Hvis du er interesseret i at blive oprettet på én eller flere af Furesø Kommunes leverandørlister eller i kommunens inspirationskatalog, skal du gøre følgende:

  • Opret din virksomhed i Comdia
  • Find aktuel leverandørliste og anmod om optagelse på denne
  • Afvent godkendelse eller afvisning

  Leverandørerne kan til enhver tid afmelde sig listerne / inspirationskataloget i Comdia.

  Kom godt i gang med Comdia

  Se trin for trin vejledning.

  Har du spørgsmål?

  Har du spørgsmål eller brug for hjælp til oprettelse af virksomhedsprofil i Comdia eller til registrering på Furesø Kommunes lister og inspirationskatalog, skal du tage direkte kontakt til Comdia.

  Kontakt Comdia's supportafdeling:

  W: www.comdia.com 

  E: support@comdia.com 

  T: 71 99 36 72

 • Hvordan får du besked om opdateringer?

  Opdateringer på kommunens hjemmeside

  Der sker løbende opdateringer på kommunens hjemmeside af informationerne omkring udbud, leverandører og Comdia.

  Hvis du gerne vil orienteres om opdateringer, kan vi sende dig en mail.

  Det tager et øjeblik at tilmelde sig abonnementsservice.

  1. Klik på linket "Abonnér på nyt fra Furesoe.dk" nederst på siden.
  2. Skriv din mail-adresse.
  3. Sæt kryds i "Erhvervsliv". 

   

  Opdateringer i Comdia

  Hvis din virksomhed er tilmeldt Comdia, har mulighed for at få besked hver gang, der sker ændringer i udbudsplanen i Comdia. På den måde kan du følge med i, hvilke håndværks-, konsulent eller rådgivningsopgaver, der udbydes og hvilke nye opgaver, der lægges op. Gør således:

  1. Gå til Udbudsplanen i Comdia 
  2. Log in i Comdia (for at komme videre)
  3. Klik på knappen "Følg Furesø Kommune" (øverste højre hjørne), hvorefter et nyt vindue åbnes automatisk.
  4. Angiv at du ønsker at abonnere på Kommende og aktuelle udbud fra Furesø Kommune.
  5. Vælg hvilken kategori, som du ønsker at følge.
  Vælg denne kategori Hvis du vil følge ændringer på denne leverandørliste
  Anlægsarbejde Håndværkerlisten
  Byggeri Håndværkerlisten
  Teknisk rådgivning og konsulentbistand Teknisk rådgivning og konsulentbistand
  Øvrig rådgivning og konsulentbistand Øvrig rådgivning og konsulentbistand

  Information om ændringer vil blive sendt til den mailadresse der er angivet ved oprettelse af ens virksomhed.”

   

 • Har du brug for hjælp?
  Hjælp til oprettelse

  Har du spørgsmål eller brug for hjælp til oprettelse af virksomhedsprofil i Comdia eller til registrering på Furesø Kommunes lister og inspirationskatalog, skal du tage direkte kontakt til Comdia. Comdia kan hjælpe med alt det tekniske.

  Kontakt Comdia's Supportafdeling:

  W: www.comdia.com 

  E: support@comdia.com 

  T: 71 99 36 72

  "Håndværkere" eller "Teknisk rådgivning og konsulentbistand"

  Har du spørgsmål i forbindelse med listen for "Håndværkere" eller "Teknisk rådgivning og konsulentbistand"?

  Kontakt Udvikling og Byggeri i Furesø Kommune.
  Se kontaktboks nederst på siden.

  "Øvrig rådgivning" eller "Inspirationskataloget"

  Har du spørgsmål i forbindelse med listen "Øvrig rådgivning og konsulentbistand", "Inspirationskataloget for øvrige leverandører" eller generelle spørgsmål til Comdia-systemet?

  Kontakt Udbud og Kontraktstyring i Furesø Kommune.
  Se kontaktboks nederst på siden.

Kom godt i gang med Comdia

Grafik af håndværkere

Trin for trin vejledning til oprettelse i Comdia

Hvis du er interesseret i at blive oprettet på én eller flere af Furesø Kommunes leverandørlister eller i kommunens inspirationskatalog, så klik her.

Grafik af håndværkere

Din virksomhed på Comdia

Gå til Comdia for at registrere din virksomhed, for at rette informationer om din virksomhed eller for at se udbudsplaner for Furesø Kommune.

Kontakt

Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Udbud og Kontraktstyring

Stiager 2

3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000

E-mail: Indkoeb@furesoe.dk