Leverandørportalen Comdia

Comdia er en leverandørportal, der gør det muligt for virksomheder at synliggøre sig overfor kommunen.

Hvis du er håndværker, konsulent eller rådgiver, eller tilbyder services/ydelser der efterspørges i kommunens inspirationskatalog for øvrige leverandører, kan du søge om optagelse på en af Furesø Kommunes 3 leverandørliste eller i inspirationskataloget.

  • Bliv synlig. Her kan man som virksomhed nemt og gratis oprette sig og dermed blive synlig for kommunens indkøbere.
  • Se udbudte opgaver. På Comdia kan du finde udbudte håndværkeropgaver og rådgiver-og konsulentopgaver.
  • Bliv leverandør til andre. I Comdia har du mulighed for at søge om optagelse på leverandørlister for andre kommuner, staten, forsyningsselskaber m.v.

Comdia er målrettet indkøb på de områder, hvor kommunen ikke i forvejen har en indkøbsaftale - fx områder hvor det er svært at lave en aftale, da indkøbet altid vil være forskelligartet.

Hvis du er virksomhed og gerne vil være leverandør til kommunen, kan du altid kontakte os og høre nærmere om de forskellige muligheder.

Hvis din virksomhed bliver optaget på en liste i Comdia, er der ingen garanti for, at du bliver tilbudt en opgave/ bliver leverandør til kommunen. Når du registrerer din virksomhed, bliver du synlig overfor kommunens indkøbere, som derved har mulighed for at kontakte dig, når der skal foretages et indkøb Du har også mulighed for at anmode om at byde på offentliggjorte opgaver. Processen afhænger af indkøbets beløbsmæssige størrelse.

Furesø Kommune har valgt Comdia i dialog med de lokale erhvervsforeninger, da Comdia blev vurderet til at være det mest hensigtsmæssige til denne type kommunale indkøb.

Hvilken type er din virksomhed?

Læs mere om de fire virksomhedstyper, som har hver sin leverandørliste.

Håndværkere

Er du håndværker (fx tømrer, murer, maler, VVS og lign.) og vil du være leverandør til Furesø Kommune? Så læs mere om leverandørportalen Comdia.

Teknisk rådgivning og konsulentbistand

Er du teknisk rådgiver eller konsulent (fx ingeniører, arkitekter, byplanlæggere og lign.) og vil du være leverandør til Furesø Kommune? Så læs mere o…

Øvrig rådgivning og konsulentbistand

Er du øvrig rådgiver eller konsulent (fx indenfor kommunikation, ledelse, forandringsprocessen og lign.) og vil du være leverandør til Furesø Kommune?…

COLOURBOX36524314

Øvrige leverandører

Er du leverandør af alt andet, hvad enten det er varer eller ydelser, og vil du være leverandør til Furesø Kommune? Så læs mere om leverandørportalen…

Kom godt i gang med Comdia

Grafik af håndværkere

Introduktion til Comdia

Vil du være leverandør til Furesø Kommune? Få introduktion til leverandørportalen Comdia. Få svar på dine spørgsmål. Se vejledning om oprettelse. ***N…

Grafik af håndværkere

Din virksomhed på Comdia

Gå til Comdia for at registrere din virksomhed, for at rette informationer om din virksomhed eller for at se udbudsplaner for Furesø Kommune.

Kontakt

Udbud og Kontraktstyring

Stiager 2

3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000

E-mail: Indkoeb@furesoe.dk