Start og udvikling af virksomhed

I Furesø Kommune arbejder vi målrettet for at skabe udvikling i vores erhvervsliv. Vi bestræber os derfor efter en erhvervsservice af høj kvalitet til vores iværksættere, så vi kan skabe de bedst mulige løsninger sammen. Vores lokale erhvervsservice kan vejlede dig i alt fra opstart til udvikling af din virksomhed. Du skal altid føle dig velkommen til at kontakte vores erhvervsservice - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Gratis intro møde

På Iværksætterhusets gratis intro møde om iværksætteri får du viden og inspiration, der hjælper dig på vej med din virksomhed uanset om du er nystartet eller stadig overvejer mulighederne. Iværksætterhuset er et gratis tilbud, hvor du som iværksætter blandt andet kan få målrettet 1:1 sparring og vejledning.

Personlig sparring og vejledning

I Iværksætterhuset kan du som ny eller igangværende iværksætter få gratis personlig sparring og vejledning, der er målrettet efter dig og dine specifikke ønsker og behov. Iværksætterhusets Startupteam er rig på erfaring inden for topledelse fra både danske og internationale virksomheder og med en baggrund i at have drevet egen virksomhed, kan de give dig de bedste forudsætninger for den helt rigtige vejledning. 

Iværksætterhuset vil også kunne hjælpe med at henvise dig til eksperter. Med vores store erfaring og brede netværk kan vi altid henvise dig til den helt rigtige.

Du kan læse mere om Iværksætterhuset på hipih.dk

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Erhvervskonsulent

Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454
mail: flei@furesoe.dk