Bekæmp smitten med Corona

Vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at inddæmme smitte med Covid-19. Det gælder også i vores hjem. Og det gælder, uanset om vi har dansk eller udenlandsk baggrund.

Når medarbejdere bor og arbejder tæt sammen, kan de smitte hinanden og smitten kan sprede sig meget hurtigt. Hvis én bliver smittet, kan det have konsekvenser for medarbejderen selv, for kollegerne, for jeres virksomhed, jeres kunder og ikke mindst for presset på vores sundhedssystem. Endelig er der også en risiko for, at smitten spredes over landegrænser. Man kan nemlig være smittet og derfor transportere Covid-19-smitte uden selv at vide det.

Hjælp os med at videregive råd til at bekæmpe smitten.

Information om Corona på andre sprog

Sundhedsstyrelsen har oversat en lang række informationsmaterialer til andre sprog end dansk. 

Hvis du har brug for information på andre sprog end dansk og engelsk, kan du kontakte Furesø Kommunes kommunikationsafdeling på kommunikation@furesoe.dk.

Brev til virksomheder

Klik på link for at åbne brev til virksomheder inden for byggeri og anlæg i Furesø Kommune.

Information om Corona på dansk

Klik på link for at åbne information om Corona på dansk.

Information om Corona på engelsk

Klik på link for at åbne information om Corona på engelsk.

Anden information om Corona

Nedenfor findes andre links om Corona, som kan være relevante for dig og din virksomhed.

Denne side har som mål at skabe et overblik over råd og regler fra myndighederne til virksomheder ifm. Corona krisen. Du skal være opmærksom på, at myndighederne jævnligt foretager  ændringer. Det er den enkelte virksomheds eget ansvar at holde sig orienteret. Furesø Kommune tager forbehold for fejl og ændringer i informationerne fra myndighedernes side.

Råd og regler i Furesø Kommune

Læs myndighedernes råd og regler om Covid-19 i Furesø Kommune. Brug det direkte link til emnet.

Sektorspecifikke retningslinjer

Find de specifikke retningslinjer, som er gældende for din virksomhed. Brug det direkte link til emnet.

Corona og din virksomhed

Erhvervsstyrelsen har samlet en lang række informationer om Corona og din virksomhed på Virksomhedsguiden f.eks. hjælpepakker, krav og anbefalinger. Brug det direkte link til hovedsiden.

Information fra myndigheder om Corona

De danske myndigheder har en fælles hjemmeside om Corona situationen, hvor borgere og virksomheder kan holde sig orienteret om udbruddet og myndighedernes indsats. Brug det direkte link til hovedsiden.

Spørgsmål til myndighederne

Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål på Coronasmitte.dk, kan du kontakte en af myndighedernes hotlines. Ventetid må forventes.

Du er også velkommen til at kontakte Furesø Kommune for hjælp: