Nyt digitalt coronapas

Coronapas er fortsat et krav udvalgte steder for at undgå øget smittespredning.

Den 28. maj 2021 er der blevet præsenteret en ny digital coronapas-app på et pressemøde med deltagelse af finansminister Nicolai Wammen, sundhedsminister Magnus Heunicke, transportminister Benny Engelbrecht, adm. dir. Lars Sandahl Sørensen fra Dansk Industri og adm. dir. Brian Mikkelsen fra Dansk Erhverv.

Nyt digitalt coronapas

Den nye app til både iPhone og Android er en enkel løsning til kontrol af coronapasset, som er designet til kun at vise og scanne coronapas. Appen samler oplysninger om vaccination, teststatus og immunitet i én løsning, og den vil som udgangspunkt kun vise, om kunden eller borgeren har et gyldigt coronapas. Appen indeholder også en scannerfunktion, der kan aflæse QR-koden i coronapasset, og som dermed kan bruges til at kontrollere coronapasset på andre smartphones.

App'en har endvidere en visning til rejsebrug, som hedder Udlandsrejse, der kun skal bruges i forbindelse med rejser til udlandet.

App'en MinSundhed

Den hidtidige app "MinSundhed", der har et bredere formål, kan forsat anvendes som dokumentation, men har ikke samme funktionalitet som den nye app.

Yderligere information

På Coronasmitte.dk kan du finde yderligere information om:

  • Download coronapas-appen
  • Sådan tjekker du coronapas-appen
  • Sådan kontrollerer du coronapas-appen
  • Plakater om coronapas
  • Her er der krav om coronapas
  • Spørgsmål og svar om tjek af coronapas
  • Læs mere om brug af coronapas

Link: Coronapas: Info til virksomheder og institutioner (Coronasmitte.dk)

 

Denne side har som mål at skabe et overblik over tiltag målrettet virksomheder ifm. Corona krisen. Det er den enkelte virksomheds eget ansvar at holde sig orienteret om udviklingen og hvilke tiltag, restriktioner, nedlukninger m.v. virksomheden er omfattet af. Furesø Kommune tager forbehold for fejl og ændringer i informationerne fra myndighedernes side.