Kan udeservering være en mulighed for din virksomhed?

Ifm. Corona pandemien stiller myndighederne krav om øget afstand mellem gæsterne. Dette betyder, at serveringssteder har plads til færre gæster end før Corona pandemien. Mange serveringssteder overvejer mulighederne for udendørsservering for at øge omsætningen. Måske har du aldrig haft udendørsservering, men tænker at du gerne ville benytte dig af f.eks. fortovet, et parkeringsområde tæt på eller andre arealer, herunder kommunale pladser m.v. til udendørsservering. Måske har du allerede et område til udendørsservering, som du gerne vil udvide. Måske har du brug for en tilladelse eller en dispensation for at overholde visse krav.

Hurtig behandling af tilladelser

  • Fast Track. Som en håndsrækning til cafeer, restauranter og andre fødevarevirksomheder beliggende i kommunen vil Furesø Kommune gerne hjælpe det lokale erhvervsliv til bedre muligheder for udeservering. Hvis det er en fordel for dig, og indtil samfundet igen er fuldt lukket op, vil vi derfor fra kommunens side lynbehandle ansøgninger om tilladelser til udeservering. Vi har etableret en FAST TRACK-ordning, hvor vi sidder klar til at hjælpe. 
  • Hvis du fik tilladelse i 2020. Hvis du i 2020 modtog tilladelse til udeservering gældende for 2020 og søger om en tilsvarende tilladelse i 2021 (med præcis samme placering) kan sagsbehandlingen foregå endnu hurtigere.
  • Gratis tilladelse. En eventuel tilladelse vil blive givet uden beregning.

Sådan søger du om tilladelse

  1. Udfyld nedenstående ansøgningsskema.
  2. Hvis du ansøgte om udeservering i 2020 og ønsker at ansøge om præcis det samme, så skriv dit sagsnr. fra 2020 i dit ansøgningsskema for 2021.
  3. Udfyld skemaet og send det med bilag til bme@furesoe.dk – skriv ”FAST TRACK - UDESERVERING” i emnefeltetVi kontakter dig, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Hvis du har spørgsmål

Bygvagten

Kontakt FAST TRACK teamet, som står for sagsbehandlingen af ansøgninger, hvis du har spørgsmål.

T: 7235 4000 - E: bme@furesoe.dk

Telefontid: Ma: 10.00–14.00, Ti: 10.00–14.00, On: Lukket, To: 10.00–17.00 og Fr: 10.00–14.00.

Erhvervsteamet

Du er også velkommen til at kontakte Furesø Kommunes erhvervskonsulent. Se kontaktinformationer nedenfor.

 

Ansøg om tilladelse

Ansøgning om tilladelse til udendørs servering 2021.

Corona regler for Furesø Kommune

Vær opmærksom på, at der kan gælde særlige regler for Furesø Kommune under Corona pandemien. Læs mere på:

Retningslinjer for serveringssteder.

Få information om myndighedernes krav og anbefalinger til serveringssteder ifm. Corona pandemien. Læs mere på: