Socialt ansvarlige virksomheder

Furesø Kommune uddeler hvert år en pris til virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar.

Det gør en forskel

Virkningen af at tage et socialt ansvar skal ses i den store sammenhæng og det skal gøre en forskel for både den enkelte borger, virksomheden, Furesø Kommune og samfundet.

Det kan være med til at styrke virksomhedernes image og konkurrenceevne at tage et socialt ansvar og det har betydning for nye samarbejdspartnere, investorer, lokalsamfund, myndigheder og medarbejdere. Samtidig ved kommunen, at arbejdskraften bliver sparsom de kommende år, så ved at åbne op for rummelig rekruttering og sætte social ansvarlighed på dagordenen, er man også med til at sikre arbejdsstyrken i fremtiden.

Initiativet er et supplement til den partnerskabsaftale, som kommunen har indgået med den lokale industriforening og den lokale erhvervsforening om at skabe flere arbejdspladser i Furesø. Som kvittering for aftalen har kommunen sænket dækningsafgiften.

Pris for særlige sociale indsatser

I slutningen af året vil udvalgte virksomheder - der har gjort en særlig og bemærkelsesværdig indsats modtage en pris på Furesø Kommunens årlige Nytårskur for erhvervslivet. Vinderen vil blive nomineret af Advisory Board og udpeget af Udvalg for beskæftigelse og erhverv.

 

Socialt ansvar 2019

Nominering

Her kan du indstille den virksomhed, som du mener, er kandidat til at vinde årets "prisen for særlig social ansvarlig virksomhed" i Furesø Kommune.

Kontakt

Furesø Jobcenter

Hvedemarken 3-5
3520 Farum
Tlf.: 7235 5100

Åbningstider
Telefon og ekspedition
Mandag til onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-14

Virksomhedsteam

Hvedemarken 3-5
3520 Farum

Tlf.: 7235 5100