Søren

Søren Grau, Brødbanditten

I det lille madsted i Farum, Brødbanditten, er det ikke kun god mad og god betjening, der fylder noget. Det samme gør ønsket om at hjælpe nogle af de mennesker, der har svært ved at få foden inden for på arbejdsmarkedet. Søren Grau, som er indehaver af Brødbanditten, har blandt andet hjulpet medarbejdere med diagnoser med at finde deres plads på arbejdsmarkedet, og han ser frem til at dele ud af sine erfaringer som ledermentor i Jobcenter Furesø.

”Jeg ved, hvordan systemet virker, og jeg kan pege andre virksomheder, som ønsker at komme i gang med det her, i den rigtige retning, så de får fat i de rigtige mennesker i systemet og i jobcenteret,” fortæller Søren.

Søren Grau kan også hejse flaget på nogle af de ting, man skal være opmærksom på, inden man går i gang med at arbejde med nye medarbejdere, som fx har et handicap eller andre ting med i bagagen, som kræver ekstra opmærksomhed. Man skal fx gøre sig klart fra starten, at alting tager en smule længere tid, når man har med medarbejdere med diagnoser at gøre.

Søren Grau understreger samtidig, at det er vigtigt, at matchet mellem medarbejder og virksomhed er det rette fra starten. Derfor er det vigtigt at få gang i en dialog med medarbejderen på et tidligt tidspunkt i processen, sådan at man hurtigt får afklaret, om virksomhed og medarbejder passer til hinanden. Og hvis det hele passer sammen, er det blot at komme i gang, mener han.

Sparring indenfor:

  • Fysiske udfordringer
  • Virksomhedspraktik/løntilskud
  • Skånejob
  • Implementering af CSR-strategi
  • Fordomme i forhold til handicap

Kontakt Søren:
Telefon: 27 12 45 10
Mail: tmor(snabela)mail.dk

Del: