Martin Farusa

Martin Mikkelsen, Farusa Emballage

Martin Mikkelsen fra Farusa Emballage i Farum har efterhånden lang erfaring med at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet i job – i egen virksomhed eller andre steder. Det er da også derfor, at han har takket ja til at blive ledermentor i Jobcenter Furesø.

Med Martin Mikkelsen som ledermentor vil du særligt få indblik i hans erfaringer med at hjælpe flygtninge og unge på kanten af arbejdsmarkedet, og han vil især forsøge at nedbryde nogle af de fordomme, som han oplever, de her mennesker er omgærdet af.

Han understreger dog, at tiden er vigtig, og man skal gøre sig det klart fra starten, at det vil tage mere tid end med en ny medarbejder, der kan træde ind og løse opgaver fra første dag. Det er blandt andet i oplæringen og kommunikationen til de øvrige medarbejdere, man skal regne med at bruge mere tid, mener han. Men herefter er det enormt værdifuldt for virksomheden at have medarbejdere, der kommer med noget andet i bagagen.

”Det giver en diversitet i hverdagen, og jeg synes, vi fungerer bedre som hold, når vi er forskellige. Jeg har oplevet, at de især bidrager med loyalitet, og ofte er det dem, der træder til, når der skal løses opgaver, som falder lidt uden for det almindelige arbejde,” lyder det.

Sparring indenfor:

  • Rekruttering
  • Fleksjob
  • Fysiske udfordringer
  • Psykiske udfordringer
  • Virksomhedspraktik/løntilskud
  • Flygtninge og udenlandsk arbejdskraft

Kontakt Martin:
Telefon: 26 73 09 85
Mail: martin(snabela)farusa.dk

Del: