Nyt fra Furesø Kommune

Badebro ved Søndersø, skilt
Nyhed

Filmoptagelser omkring Søndersø

Den 11., 12. og 13. august er der givet tilladelse til filmoptagelser ved Søndersø i tidsrummet klokken 7.00-18.00 alle tre dage.

Ungdomsmusical
Nyhed

Bare ferien snart var slut

Skolernes sommerferie lakker allerede mod enden. Så er det godt, at Ungdomsskolen har åbnet for tilmeldinger til den kommende sæson med et program, de…

FCN, kvinderne vinder Pokalfinalen, juni 2020
Nyhed

Vær med til at fejre FCN's pokalvindere

Mandag den 3. august klokken 16.00 kan du være med til at fejre FC Nordsjællands kvindelige fodboldspillere, der i begyndelsen af juli vandt pokalfina…

Furesøs Erhvervskontaktudvalg

Udvalget arbejder for at bibeholde Furesø Kommune som attraktiv erhvervskommune gennem tæt dialog og samarbejde vedr. erhvervsudviklingen i Furesø.

Erhvervskontaktudvalg

Comdia: Furesø Kommunes Leverandørportal

Byggehjelm Og Tegninger COLOURBOX3094881[1] Web

Leverandørportalen

Gennem denne portal skaber kommunen mere gennemsigtighed ved valg af leverandører og mere konkurrence på området for håndværkerydelser.

Indkøbs- og Udbudsplan

Få et overblik over kommende indkøb og udbud i Furesø Kommune. I vores indkøbs- og udbudsplan kan du se relevante oplysninger om det enkelte indkøb/udbud.

Vinduesvask På Svanepunktet (2)

Bliv optaget på Håndværkerlisten

For at komme i betragtning til opgaver på vedligeholdelse og renovering i Furesø Kommune, skal din virksomhed derfor være at finde på vores håndværkerliste. Derfor opfordrer Furesø Kommune alle interesserede erhvervsdrivende til at tilmelde sig portalen.