Deltag i 'Vi cykler til arbejde'

Furesø Kommune opfordrer dig og dine naboer, venner eller kolleger til at deltage i ”Vi cykler til arbejde”. Der er lokale præmier til hold fra Furesø Kommune. Furesø Kommune sætter gavekort fra lokale cykelhandlere á 200 kr. på højkant til 3 hold. Hjælperytteren, Værløse cykler og Fri Bikeshop Farum har også præmier til et hold og hos MTB Tours kan du vinde en guidet tur.

Tirsdags Tours

Tag kolleger, venner eller foreningen med på Tirsdags Tours, hvor vi cykler rundt i skønne Furesø og på kommunens supercykelstier arrangeret af Furesø Erhvervsforening, Furesø Industri og Furesø Kommune. 15 km i ro og mag eller 30 km for de noget hurtigere. Afgang fra Shelter 214 på Flyvestationen kl. 16:30 og hjemkomst ca. kl. 19.00.

Du kan finde mere information i denne folder.

Tilmelding kan ske her.

Cykelmarkedsplads, debat og underholdning

Den 29. marts 2022 kl. 17-30 – 21.00 var der cykelmarkedsplads, debat og underholdningsaften i cyklens tegn i Galaksen, Værløse Bymidte 47, 3500 Værløse.

På cykelmarkedspladsen stillede vores lokale cykelhandlere op med interessante tilbud, cykelpendlere viser deres cykler frem og lokale cykelklubber stiller op. Derefter var der spændende oplæg, workshops og debat i teatersalen. Blærerøv Mads Christensen afsluttede med at fortælle personlige historie fra bilist til inkarneret el-cyklist på en meget underholdende måde.

Du kan læse mere om arrangementet og se video og listen med input fra mødet her.

Du kan stadig komme med dine ønsker til bedre cykelveje i Furesø

Oplever du strækninger eller steder på din cykelvej, der kalder på forbedringer? I Dansk Cyklistforbunds kortbaserede værktøj kan du udpege forbedringsmuligheder og komme med ønsker til bedre cykelforhold. Meld dine input ind via værktøjet nedenfor.

Vi har trukket lod den 28. marts og de tre vindere blev.

Deltag i cykelkortlægningen her på linket

Konkurrence om tre bedste cykel-idéer er afsluttet

Du kan se de tre vindende forslag her.

Cyklens År Furesø Cykler Med