Den offentlige transport i Furesø Kommune administreres af MOVIA og DSB. Planlæg din rejse på Den Offentlige Transport (DOT)

 • Flextur - når bussen ikke passer dine behov

  Furesø Kommune er tilsluttet Flextur ordning.

  Flextur kan bestilles online her eller kontakt 70 26 27 27.

  Hvad er Flextur?
  Flextur er alternativet til dig, der har for langt til kollektiv trafik, eller bare har behov for at komme nemt og bekvemt fra A til B uden skift. Turen går fra kantsten til kantsten. Du kan tage bussen til byen for at købe ind og tage en Flextur tilbage, så du og dine varer bliver kørt lige til adressen. Du skal bare huske at bestille hjemturen senest to timer før, du skal bruge den, og gerne i forbindelse med, at du bestiller en eventuel udtur. Flexturen kan køres i tidsrummet mellem kl. 6 og 23 (turen skal være påbegyndt inden for dette tidsrum).

  Hvor kan jeg køre hen?
  Du kan køre mellem de ca. 30 tilmeldte Flexturskommuner - også selvom du ikke er borger i én af kommunerne. Se de tilmeldte kommuner på moviatrafik.dk/flextur.

  Hvad koster det?

  I Furesø Kommune er prisen kommunetakst, hvilket er 24 kroner inkl. 10 km kørsel, 6 kroner pr. ekstra km. Gælder kun ved kørsel internt i kommunen.
  Ved kørsel til andre kommuner gælder Grundtaksten.

  Grundtaksten er 36 kroner inkl. 10 km kørsel, 6 kroner pr. ekstra km. Hvis der bestilles online er 10 pct. på både taksten og ekstra km. Til børn under 16 er der halv takst på både taksten og ekstra km.

  Hvornår skal jeg være klar?
  Man skal være klar til at blive hentet fra 5 minutter før til 15 minutter efter det oplyste afhentningstidspunkt.

  Vil du vide mere om kørsel med Flextur?
  Her kan du læse mere om Flextur og se kort og pristabel.

  Du kan også fange Flextrafik på tlf. 70262727.

 • Sådan planlægger kommunen bustrafikken

  Furesø Kommune samarbejder med Trafikselskabet Movia og nabokommuner om at tilrettelægge den kollektive bustrafik så optimalt som muligt inden for den givne økonomiske ramme.

  På baggrund heraf afgiver kommunen hvert år inden 1. maj en trafikbestilling til Movia. Fra fremsat ønske om ændring til effektuering er der oftest en planlægningshorisont på knapt to år.
  Movia fungerer som rådgiver for kommunerne i forbindelse med tilrettelæggelsen af busdriften.

  Det er Movia, der udarbejder køreplaner, står for trafikinformation og har ansvaret for den daglige drift af busserne.

Seneste nyt om offentlig transport i Furesø
Med Tog Fra Farum
Nyhed

Hør om planerne for Farum Station

Furesø Kommune skal snart til at lave cykelstier langs Jernbanevej og finde plads til 20 ekstra p-pladser på Farum Station.

Bus
Pressemeddelelse

Movias busser i Furesø bliver klimavenlige elbusser

Mobilitetsselskabet Movia fortsætter sammen med kommunerne den grønne omstilling af kollektiv transport. Med Movias nye udbud kommer Solrød, Rudersdal…

S Bus