Som I kan se derude, er cykelstien fra Søndre Vagt til Sydlejren nu asfalteret, og entreprenøren er godt i gang med at asfaltere Perimetervejen på samme strækning. Men på trods af, at arbejdet skrider rigtigt godt frem, kan vi desværre stadig ikke åbne vejen fra Søndre Vagt til Sydlejren.

Dette skyldes, at Huscompagniet, som lige har færdiggjort deres nye byggeri i Søndre Vagt, skal ombygge Jonstrupvej foran deres byggeri. Denne ombygning kræver desværre, at de bliver nødt til at lukke Jonstrupvej, så man ikke kan køre i bil hen til Perimetervejen.

Det sidste stykke af Perimetervejen og Søhusvej er ved at blive færdiggjort, men får først lagt asfalt op til åbningsdagen for Perimetervejen. Den 25. maj åbner Perimetervejen fra Seminarievej på Søhusvej til Søndre Vagt, men vi forventer ikke, at Søndre Vagt åbner samtidig, da vi ikke har fået oplyst, om Huscompagniet er færdige med deres vejarbejde på det tidspunkt.

Omkørsel For Cyklister, Perimetervejen
Omkørsel for cyklister på Perimetervej
Kultur Og Fritidsaksen Fra Luften 2013.
Pressemeddelelse

Fælles fodslag om fremtidens Perimetervej

Perimetervejen mellem Sydlejren og Jonstrupvang, som bliver en vigtig livsnerve for Flyvestationens nye beboere, har nu fundet sin endelige rute og ud…

Perimetervejen, flyvestation Værløse

Afgørelser: Udvidelse af Perimetervejen, etape 3

Furesø Kommune har truffet afgørelser om udvidelse af 3. etape af Perimetervejen, tidl. Flyvestation Værløse, på matr. nr. 6fx, 6t, 23a, Bringe By, Væ…