Coronaberedskab for studerende

Vi vil gerne høre fra netop dig, der er i gang med en uddannelse indenfor pædagogik eller som lærer. Vi kan få brug for din hjælp i denne ekstraordinære situation. Furesø dagtilbud, FFO'er og skoler er genåbnet i en coronatid med krav til mindre grupper og ekstra hygiejne. Det kræver flere voksne til vores skønne børn.
Har du lyst til at lægge nogle timer i én af vores vuggestuer, børnehaver, FFO'er eller skoler? Du får overenskomstmæssig løn for din indsats, og arbejdet vil kunne varetages samtidig med, at du fortsætter dine studieaktiviteter.

I første omgang bliver du en del af vores Corona Jobbank for studerende. Hvis vi får brug for at trække på dine kompetencer, vil vi kontakte dig. Der kan gå tid, før vi måske får brug for din hjælp. Men det kan hurtigt ændre sig - og derfor har det stor betydning, at du har lyst til at hjælpe os.
Vi indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse.

Endnu engang mange tak fordi, du tilbyder os din hjælp til gavn for Furesøs børn og unge. 

Spørgsmål til coronaberedskabet for studerende?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anette Kohring på telefon: 7216 5156 eller e-mail: ako@furesoe.dk  

Registrer dig til coronaberedskabet for studerende

Udfyld dette spørgeskema, så får vi et overblik over hvem, du er og hvad, du kan hjælpe os med i denne ekstraordinære situation.

Det generelle coronaberedskab

Det er særlig relevant, hvis man er læge, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent/ -hjælper, pædagog, kok eller køkkenmedarbejder. Det kan være, man er gået på pension for nylig, er i gang med en uddannelse, eller ikke bruger sine kompetencer for øjeblikket.

I første omgang bliver man en del af Furesø Kommunes Corona Jobbank. Får vi brug for at trække på de ekstra hænder, kontakter vi dig. Vi håber selvfølgelig ikke, at det bliver nødvendigt. Og der kan gå noget tid før du bliver kontaktet. Men det kan hurtigt ændre sig, og derfor skal vi være beredt.

Spørgsmål til det generelle coronaberedskab?

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Anne Schulz Albo på e-mail: aba1@furesoe.dk eller telefon: 7216 5786

Registrer dig til det generelle coronaberedskab

Du kan registrere dig ved at udfylde formularen. Vi kontakter dig, hvis vi får brug for din hjælp.

Læs seneste lokale nyheder om coronavirus
Furesø Musikskole
Nyhed

Musikskolen genåbner

Onsdag den 27. maj 2020 besluttede Kultur, Fritid- og Idrætsudvalget, at Furesø Musikskole må genåbne for soloundervisning i Musikskolens lokaler på K…

Skovgården
Nyhed

Delvis åbning af Skovgården

Fra tirsdag den 26. maj åbner Café Skovgården i hverdagene fra klokken 9.30 – 14.00.

Farum Kulturhus Fra Bibliotekssiden
Nyhed

Kan udeservering hjælpe din virksomhed?

Spisesteder, cafeer og restauranter i Furesø kan nu få lynbehandlet ansøgninger om tilladelser til udeservering.

Farum Erhvervspark Billede
Nyhed

Furesø hjælper Furesø

En række virksomheder i Furesø har nu startet et samarbejde, hvor de tilbyder gratis råd og vejledning til lokale virksomheder, der er ramt af corona-…