Har du brug for en snak?

En gang imellem kan livet være svært at overskue. Derfor hjælper det tit, at der er nogle, der lytter. Det gør vi gratis i Ungerådgivningen helt anonymt.

Der er ingen problemer, der er for store eller for små at tale om hos Ungerådgivningen. Alt det, der går dig på, gør dig ked af det, forvirret eller bange kan du tale om. Samtalerne kan handle om alt lige fra kærestesorger, problemer med venner og veninder, familien, drillerier, misbrug, mobning, skilsmisse, seksualitet og ensomhed – kort sagt alt, hvad du går med af problemer og tanker. Vi har i Ungerådgivningen mange års erfaring og er derfor rustet til at snakke om mange slags problemstillinger helt uden fordomme og med tavshedspligt.

Du bestemmer selv

  • Om du vil oplyse navn og adresse
  • Om du vil komme en eller flere gange
  • Hvad vi  skal tale om
  • Om vi eventuelt skal kontakte forældre, skole eller andre

Tavshedspligt                                                                                                                                                                     

I Ungerådgivningen har vi tavshedspligt, hvilket betyder, at det vi taler om, bliver mellem os. Det gælder dog ikke, hvis du fortæller, at du har været udsat for f.eks. eksempel grov vold, seksuel misbrug eller befinder dig i en situation, der kræver anden professionel hjælp for at sikre din sundhed og trivsel. I disse situationer har vi skærpet underretningspligt og er forpligtet til at bringe ulovlige forhold til ophør, ved at videre bringe oplysninger til anden offentlig myndighed.

 

Kontakt

Ungerådgivningen

Paltholmterrasserne 1 – Byen (Bybækskolen)
3520 Farum
Tlf.: 7216 4747     
E-mail: ungeraadgivningen@furesoe.dk

Del: