Skip til hoved indholdet

Personlig pleje

Hvis du oplever, at du ikke længere selv kan klare din personlige pleje, kan du søge om støtte og hjælp til fx at komme i bad og tage tøj af og på.

Furesø Kommune har en rehabiliterende tilgang til dig som Furesø borger. Når du søger om hjælp og støtte til personlig pleje, vurderer vi først, om du igen kan blive i stand til at blive helt eller delvist selvhjulpen på sigt. Hvis du vurderes i målgruppen for et rehabiliterende forløb henvises du til det vi kalder et udredning og rehabiliteringsforløb (URT). 

Godt at vide før du søger om personlig pleje:

Du får støtte af Furesø Kommune på baggrund af, hvad du selv kan klare, og hvad du har behov for, at andre hjælper dig med.

Hjælp til personlig pleje kan fx være:

  • Støtte til at vaske sig eller komme i bad
  • Tage tøj af og på
  • Børste tænder
  • Komme på toilettet
  • Anretning af måltider

Typisk vil du få daglig støtte til personlig pleje. Har du kun brug for hjælp til bad og hårvask, vil du dog som hovedregel få hjælp til dette 2 gange om ugen. Du kan modtage personlig pleje hele døgnet, afhængigt af dine behov. 

Du har et nedsat funktionsniveau, der gør, at du ikke selv kan klare den personlige pleje. Støtten tildeles på baggrund af en individuel og konkret vurdering.

Visitationen vurderer dit behov for hjælp hurtigst muligt og er der et akut behov for personlig hjælp kan dette iværksættes fra dag til dag.

Skyd genvej til

Kontakt

Visitationen

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Åbningstider

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback