Den grønne guide afholder forskellige arrangementer og event for alle.

I efteråret 2021 afholdes:

 • Klimadag

  Læs mere her: www.furesoe.dk/klimadag.

 • Oplæg: Halver dit CO2 udslip på ét år

  Furesøs grønne guide inviterer til oplæg med Stig Søndersø i caféområdet i Galaksen, Værløse Bymidte onsdag den 6. oktober kl. 19-20.30. Stig har selv formået at halvere sin CO2 udledning på bare ét år – kom og hør hvordan han gjorde og hvilke barriere han skulle forbi.

  Furesø Kommune har skarp fokus på FN’s verdensmål her iblandt reduktion af udledning af drivhusgasser. Hvis vi skal nå i mål med en reduktion af drivhusgasser på 70% inden 2030 i forhold til 1990, må vi alle gøre en indsats hvor det er muligt. Dette skal ske ved et samarbejde mellem kommunen, erhvervsliv, foreninger, borgere og forsyningsselskaber – I Furesø skaber vi løsninger sammen!

  Derfor har vi inviteret Stig Søndersø til at komme og fortælle om hvordan han er kommet i mål med at halvere sin CO2 udledning på bare ét, så vi alle kan blive klogere på, hvad vi hver især kan gøre.

  ”Jeg er et af de mest almindelige mennesker, du kan forestille dig. 41 år gammel, to børn og fast arbejde. Så hvordan sænkede jeg mit CO2-aftryk fra 12 til under 6 tons midt i min travle hverdag på blot ét år? Og hvordan omstillede jeg min økonomi, så den nu arbejder for klimaet og endda tjener penge til mig?

  Det er hverken så svært eller uoverskueligt, som man kunne tro.

  Jeg viser kort fortalt, hvordan jeg har sænket mit CO2-aftryk til det halve, som FN siger, vi skal gøre frem mod 2030 for at undgå de værste konsekvenser af klimaforandringerne. Jeg gjorde det på ét år, og hvis jeg kan, kan andre også.”

  Sådan starter Stig Søndersø sin præsentation.
  Kom og lad dig inspirere til, hvordan han gik til opgaven og stadig gør i dag, hvor han efter eget udsagn er sundere, gladere og mere tilfreds end nogensinde.

  Alle er velkomne og der vil være en lille forfriskning. Det er gratis at deltage.

  Foredrag i Caféområdet i Galaksen, Værløse Bymidte 48, Værløse

  Onsdag den 6. oktober kl. 19-20.30

Kontakt

Den grønne guide

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7216 4120
E-mail: mbpe@furesoe.dk