Lynghuset - Dag- og aftentilbud til voksne udviklingshæmmede

Der kræves visitation til alle Lynghusets tilbud. Dagtilbuddet består af 4 forskellige tilbud, og er beliggende på Kirke Værløsevej 36, 3500 Værløse

 • Pedalartisten

  Et tilbud om beskyttet beskæftigelse hvor vi istandsætter og sælger gamle cykler, reparerer egne og andres cykler indenfor målgruppen samt legecykler fra andre institutioner for handicappede mv.

 • Kreaværkstedet

  Et tilbud om beskyttet beskæftigelse eller samvær, hvor vi producerer alt indenfor det kreative. f.eks. malerier, ler, smykker, klip og klister, julepynt, påskepynt og meget mere.

 • Køkkenværkstedet

  Et tilbud om beskyttet beskæftigelse, hvor vi sammen laver god og ernæringsrigtigt kost til de borgere som benytter Lynghuset.

 • Gartnerteamet

  Et tilbud under beskyttet beskæftigelse og Grøn aktivering, hvor vi tilbyder ligestillede institutioner og borgere i eget hjem hjælp til pleje og vedligeholdelse af deres haver, altankasser mm. Derudover er vi en del af Grøn Aktivering hvor vi har pasning og pleje af arealerne ved Søndersø. Vi råder over en arbejdsvogn til at transportere værktøj og medarbejdere rundt i kommune.

 • Samværstilbud

  Et dagtilbud til ældreborgere med udviklingshæmning, som ikke længere har mulighed for at have et arbejde under beskyttet beskæftigelse.

 • Aftentilbud

  Et fritidstilbud til voksne med udviklingshæmning, der giver mulighed for at mødes og have fælles oplevelser med ligestillede, samt spisning hver dag. Der ud over tilbydes udflugter, ferieture, kreative aftener, motion, film, sang, dans og hyggeligt socialt samvær med andre klubber i nærområdet.