På kurset får I som kommende forældre gode råd og vejledning til en god start på livet som ny familie.

Kurset er tilrettelagt i et samarbejde mellem Sundhedsplejen i Furesø kommune og jordemødrene og barselssygeplejerskerne fra Hillerød Hospital.

Der er i alt 13 kursusgange, som forløber fra 24.- 26. graviditetsuge til jeres barn er ca. 1 år. 

De første mødegange afholdes i Sundhedsplejens lokaler på Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. De følgende 3 kursusgange – fødselsforberedelsen ” Barn i Vente” - afholdes på Nordsjællands Hospital på Hillerød, Bakkedraget, indgang 51, ved Patienthotellet. En måneds tid efter fødslen mødes holdet igen i Sundhedsplejens lokaler, hvor de følgende 8 kursusgange vil blive afholdt.

Undervisningen i Familieliv Furesø er baseret på www.familieivaerksaetterne.dk

Kursushold og forældrenetværk

Et kursushold består af ca. 8-9 nye forældre – både par og eneforældre, og holdet sammensættes efter fødselsterminen. Med Familieliv Furesø får I mulighed for at danne et forældrenetværk, som forhåbentlig fortsætter i lang tid efter kursusforløbet. 

Hvert hold får en sundhedsplejerske, som følger og vejleder gruppen gennem hele forløbet. Herudover vil en række fagpersoner holde oplæg om relevante temaer inden for børne- og familielivet. Oplæggene suppleres af opgaver og øvelser, hvor alle får mulighed for at dele erfaringer og sparre med hinanden og med sundhedsplejersken.

Vil du høre mere om Familieliv Furesø?

Så er du velkommen til at kontakte os i Sundhedsplejen på sundhedsplejerske@furesoe.dk / 7216 5695.

 

Kontakt

Sundhedsplejen

Farum Kulturhus,
Stavnsholtvej 3
3520 Farum
Tlf.: 7216 5695

Sundhedsplejerskerne: har telefontid mellem kl. 8-9

Sekretæren: har telefontid mellem kl. 8-12

E-mail: sundhedsplejerske@furesoe.dk (sikker mail)