Skip til hoved indholdet

Åben skole

Åben Skole er ambitionen om, at folkeskolen skal åbne sig op mod lokalsamfundet og inddrage virksomheder, foreninger og andre interessenter i undervisningen. Åben Skole er et led i folkeskolereformen fra 2013 og er obligatorisk for alle skoler at arbejde med.

Åben Skole

Eleverne i Furesø Kommune skal ud i lokalsamfundet, opleve virkeligheden og være en del af de forskellige fællesskaber i Furesø. Åben Skole er en vigtig del af skolegangen i Furesø Kommune og en del af indsatsen for at styrke elevernes læringsparathed, trivsel og sundhed.

Gennem Åben Skole får eleverne mulighed for at stifte bekendtskab med lokale virksomheder, foreninger, kulturinstitutioner og andre samarbejdspartnere, som hver især byder ind med forløb, aktiviteter, cases og andre læringstilbud. Åben Skole kan derigennem bidrage til at styrke praksisfaglighed, trivsel og fællesskaber blandt eleverne og understøtte den enkelte elevs valg af fremtidig uddannelse og karriere. 

Læs også om

Åben Skole Pulje

Lokale foreninger i Furesø Kommune kan søge om økonomisk støtte til undervisningsaktiviteter i forbindelse med åben skole samarbejde med kommunens skoler og/eller FFO’er.

Skoletjenesten.dk

Skoletjenesten er en landsdækkende platform, hvor du kan du finde inspiration og konkrete tilbud om lokale åben skole forløb fra lokale foreninger og andre samarbejdspartnere.

Kontakt

Kontakt vedr. Åben skole og Skoletjenesten:


play@furesoe.dk

Kontakt

Center for Dagtilbud, Skole og Forebyggelse

Stiager 2
3500 Værløse

Ring til os

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback