Coronavirus

Der er igen åbnet op for dagtilbud, skoler og FFO'er. Læs mere om principperne for genåbningen på furesoe.dk/corona

Coronavirus information in English

Read more information from the Danish authorities about corona virus/covid-19 in Denmark.

Kom og bliv en del af Furesøs fritidsliv

Kunne du tænke dig at spille fodbold, gå til basket, dans, parkour, maling eller noget helt andet? Så har Furesø masser af tilbud til dig og din familie. På denne side kan du finde vej til at søge i de mange tilbud, som vores aktive foreningsliv tilbyder Furesøs borgere. Du har også mulighed for at få hjælp og vejledning til at komme i gang via Furesø Fritidsvejledning. Og har du særlige behov, som kræver lidt ekstra af din fritidsinteresse, så kan du udover fritidsvejledningen også se i det nye katalog 'Specialsportguiden'.

Soegblandtforeninger

Søg blandt 300 foreninger

Du vælger selv, om pulsen skal op eller tempoet ned. På Aktiv Furesø kan du søge blandt kommunens mange foreningstilbud.

Musikskole Colourbox

Furesø Musikskole

Musiktilbud for alle fra 0 til 100 år. Her finder du både hold- og soloundervisning på et bredt udvalg af instrumenter og genrer.

Fritidsvejledning

Kom i gang med en aktiv fritid med hjælp fra en fritidsvejleder

Er du mellem 6 og 29 år og har brug for at få hjælp til at komme i gang med en aktiv fritid? Så kontakt fritidsvejledningen.

Specialsport

Foreningsliv til dig, der har et særligt behov

Leder du efter et idrætstilbud til et barn, ung eller voksen, som har brug for særlige forudsætninger for at kunne dyrke idræt?