Kom og bliv en del af Furesøs fritidsliv

Kunne du tænke dig at spille fodbold, gå til basket, dans, parkour, maling eller noget helt andet? Så har Furesø masser af tilbud til dig og din familie. På denne side kan du finde vej til at søge i de mange tilbud, som vores aktive foreningsliv tilbyder Furesøs borgere. Du har også mulighed for at få hjælp og vejledning til at komme i gang via Furesø Fritidsvejledning. Og har du særlige behov, som kræver lidt ekstra af din fritidsinteresse, så kan du udover fritidsvejledningen også se i det nye katalog 'Specialsportguiden'.

Soegblandtforeninger

Søg blandt 300 foreninger

Du vælger selv, om pulsen skal op eller tempoet ned. På Aktiv Furesø kan du søge blandt kommunens mange foreningstilbud.

Musikskole Colourbox

Furesø Musikskole

Musiktilbud for alle fra 0 til 100 år. Her finder du både hold- og soloundervisning på et bredt udvalg af instrumenter og genrer.

Specialsport

Furesø Fritidsvejledning 6-29 år

Er du mellem 6 og 29 år og har brug for at få hjælp til at komme i gang med en aktiv fritid? Så kontakt fritidsvejledningen.

Ungdomsmusical

Furesø Ungdomsskole

Ungdomsskolen er beliggende i Farum midtpunkt og udbyder mange forskellige sjove fritidstilbud for de 13-18 årige i hele kommunen.

Unge drenge spiller fodbold til sjov lørdag

Fritid for børn og unge

Her kan du finde inspiration til aktiviteter, som du kan lave i din fritid. Du kan søge i de mange tilbud her på siden eller få hjælp af Furesø Fritid…

Tilbud til unge i Furesø Kommune

Ungekulturhuset Batik

Unge Penge Puljen

Puljen er de hurtigste penge til unge eventarrangører i Furesø Kommune. Godkendte ansøgninger får pengene overført inden for 14 dage.

Ungekulturhuset Ungepanel

Furesø Ungepanel

FUP er kommunes ungepanel bestående af frivillige unge. Vi holder til i Ungekulturhuset Ballerupvej 31. Kom og bliv en del af fællesskabet.

Ungekulturhuset Indenfor

Ungekulturhuset

UKH er de unges hus i Furesø Kommune. Her har du mulighed for at mødes med dine venner, spille playstation, bordfodbold, bruge lydstudiet eller øvelok…