Om Vuggestuen Nordvænget
 • Om nordvænget

  Vuggestuen Nordvænget er et rart miljø for både børn og voksne. Vi arbejder med struktur og tydelighed, hvor de engagerede voksne sætter en ære i at skabe et roligt og overskueligt miljø for børnene. Vi er et fagligt stærkt hold, som er glade for at samarbejde med andre fagpersoner. Vi lægger vægt på at skabe en indholdsrig og tryg hverdag for vores 45 børn, hvor alle føler sig set.

 • Sådan bor vi

  Vi bor i et hus fra slut 1960’erne. Vi har fire stuer, som ligger to og to med et alrum til hver sæt stuer. Vores alrum bruger vi flittigt til forskellige motoriske aktiviteter.

  Vi arbejder med legezoner, som vi løbende udvikler og ændrer på. Vi arbejder meget med hvordan lys og lyd kan understøtte leg og aktiviteter.

  Når vi går ud på vores dejlige legeplads, har vi altid et pædagogisk sigte. Vi går ud med børn i små grupper og skaber derved et overskueligt udemiljø for børnene. Vi gør flittigt brug af vores legeplads og cykler i vores udeaktiviteter.

 • Nye børn

  Inden barnet starter i Nordvænget laver vi en plan for opstart sammen med familien. Vi tager udgangspunkt i hvad der passer til det enkelte barn og familie. En indkøring i vuggestuen kan vare alt fra en uge til en måned – altid i tæt dialog om, hvordan vi oplever barnet og hvordan forældrene oplever barnet, reagerer derhjemme.

  Overgang til børnehave

  Vi har et tæt samarbejde med de børnehaver vi overleverer børnene til. Både med børnehaver og de integrerede institutioner. Det er vigtigt at hele familien oplever overgangene som trygge og vi står altid til rådighed for dialog. Vi støtter op om det der er vigtigt for familien.

 • Samarbejde med forældre

  I Vuggestuen Nordvænget har vi et tæt samsamarbejde med forældrene. Vi plejer at sige: der forgår ikke noget i Vuggestuen Nordvænget uden delagtiggørelse af forældre.

Børn i børnehaven Krudthuset

Lukkedage i dagtilbud

Furesø's dagtilbud har 7 årlige lukkedage (dog 8 lukkedage i de år, hvor 31. december falder på en hverdag) og holder derudover ferielukket i to uger…

Økologimærkerne

Økologi i køkkenet

I Furesøs dagtilbud er der nu 80 % økologi i køkkenerne. Nogle er helt oppe på 100 %. Klik her for at se procenterne for det enkelte dagtilbud.

Skolehaver, august 2018

Børne og Ungepolitikken

Furesø Kommunes Børne- og Ungepolitik retter sig mod borgere mellem 0 og 23 år, og målet er at sikre, at de alle får optimale muligheder for at få det…

Fælles læringssyn forside

Fælles lærings- og dannelsessyn 0 - 18 år

I Furesø Kommune ønsker vi en fælles og kvalificeret indsats for børns og unges læring i dagtilbud og skoler. Alle børn og unge skal have mulighed for…

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Lotte Culmbach Larsen, pædagog i Paletten, fortæller om tidlig opsporing og refleksion
Regitze, afdelingsleder i Børnehuset Lyngholm, fortæller om sparring og tværfagligt samarbejde

Vil du være vikar i et dagtilbud i Furesø?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Vuggestuen Nordvænget

Ryttergårdsvej 48
3520 Farum

Leder: Heidi Vest
Mail:heve@furesoe.dk
7235 8400 (hovednummer)
st.1: 7235 8404, st.2: 7235 8405, st.3: 7235 8406, st.4: 7235 8407 (alternativ)

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 7.00 - 17.00

Fredag 7.00 - 16.00

Pladsanvisningen

Stiager 2
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000