Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Dagtilbud, skole og unge Dagtilbud Kommunale dagtilbud Vuggestuer og dagpleje Vuggestuen Nordvænget

Vuggestuen Nordvænget

I vuggestuen Nordvænget møder du et stærkt fagligt hold. Vi lægger vægt på at skabe et roligt og overskueligt miljø for børnene og give dem en indholdsrig og tryg hverdag

Om Vuggestuen Nordvænget

Vuggestuen Nordvænget er et rart miljø for både børn og voksne. Vi arbejder med struktur og tydelighed, hvor de engagerede voksne sætter en ære i at skabe et roligt og overskueligt miljø for børnene. Vi er et fagligt stærkt hold, som er glade for at samarbejde med andre fagpersoner. Vi lægger vægt på at skabe en indholdsrig og tryg hverdag for vores 45 børn, hvor alle føler sig set.

Vi bor i et hus fra slut 1960’erne. Vi har fire stuer, som ligger to og to med et alrum til hver sæt stuer. Vores alrum bruger vi flittigt til forskellige motoriske aktiviteter.

Vi arbejder med legezoner, som vi løbende udvikler og ændrer på. Vi arbejder meget med hvordan lys og lyd kan understøtte leg og aktiviteter.

Når vi går ud på vores dejlige legeplads, har vi altid et pædagogisk sigte. Vi går ud med børn i små grupper og skaber derved et overskueligt udemiljø for børnene. Vi gør flittigt brug af vores legeplads og cykler i vores udeaktiviteter.

Inden barnet starter i Nordvænget laver vi en plan for opstart sammen med familien. Vi tager udgangspunkt i hvad der passer til det enkelte barn og familie. En indkøring i vuggestuen kan vare alt fra en uge til en måned – altid i tæt dialog om, hvordan vi oplever barnet og hvordan forældrene oplever barnet, reagerer derhjemme.

Overgang til børnehave

Vi har et tæt samarbejde med de børnehaver vi overleverer børnene til. Både med børnehaver og de integrerede institutioner. Det er vigtigt at hele familien oplever overgangene som trygge og vi står altid til rådighed for dialog. Vi støtter op om det, der er vigtigt for familien.

I Vuggestuen Nordvænget har vi et tæt samarbejde med forældrene. Vi plejer at sige: Der forgår ikke noget i Vuggestuen Nordvænget uden delagtiggørelse af forældre.

De pædagogiske læreplaner beskriver og dokumenterer institutionernes pædagogiske praksis og danner udgangspunkt for refleksioner over det pædagogiske arbejde.
Disse arbejder alle dagtilbud i Furesø Kommune selvfølgelig også efter, i form af deres egne lokale læreplaner.
Vuggestuen Nordvængets kan læses her:

Nordvængets pædagogiske læreplan 2023

Center for Dagtilbud og Skole fører tilsyn med kommunale dagtilbud, den kommunale dagpleje, selvejende daginstitutioner og private daginstitutioner.
Her kan du læse mere om rammerne for pædagogisk tilsyn i Furesø Kommune, samt se rapporter for de seneste tilsynsbesøg i Vuggestuen Nordvænget:

Tilsynsrapport Nordvænget 2023

Tilsynsrapport Nordvænget 2022

Læs mere om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Se flere videoer og søg ledige pædagogjobs

Vil du være vikar i dagtilbud?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Vuggestuen Nordvænget

Ryttergårdsvej 48
3520 Farum
heve@furesoe.dk

Ring til os

Åbningstider

Dagtilbudsleder Heidi Vest

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback