Skip til hoved indholdet

Farum Nordby Børnehus

Farum Nordby børnehus er et integreret dagtilbud ved kaserneområdet i Farum Nord. Vi har 50 børnehavebørn og 30 vuggestuebørn. Vi har fokus på fysisk aktivitet og har en stor dejlig legeplads, som indbyder til fysiske udfoldelser for både små og store børn.

Om Farum Nordby Børnehus

Vi er et integreret børnehus med 2 vuggestue grupper og 2 børnehave grupper. Grupperne er opdelt i både huset og på legepladsen, men vi kan godt lide at gå på besøg hos hinanden. De fleste af vores børn bor i lokalområdet og vi har mange søskendebørn. Et par dage om ugen deler vi børnehavebørnene i aldersgrupper.


Vi lægger vægt på ro og regelmæssighed og starter altid vores morgner i vuggestuen med morgenmad. Klokken 7.30 går vi grupperne, hvor der er morgensamling kl 9.


Vi har fokus på kroppen og støtter børnene i fysiske udfoldelser både inde og ude. Vi tager ofte på tur i den skønne natur vi har nærområdet, vuggestuen i ladcykel og børnehaven med rygsæk og madpakker. Her laver vi mad og te over bål og øver udelivs færdigheder.

Køkken

Vi har frokostordning og laver økologisk mad. Det er vigtig, at børnene får sund og god mad og noget de kan lide. Mange børn er heldigvis gode til at komme med ønsker til madmor. Børnehave har har selv eftermiddags madpakke med.

Huset er nyt fra 2018 og vi er særligt glade for vores sal, som indbyder til tumleleg og fysisk udfoldelse. Vi bruger ofte salen til at bygge tumle- og sansebaner. Vi har en stor vidunderlig legeplads med bakker og bålplads. Vi er så heldige, at vi på legepladsen også har vores egen lille skov, som er perfekt til hulebygning og klatring. Skoven giver desuden skygge på solrige dage.

Når der starter nye børn i Farum Nordby Børnehus lægger i en plan for indkøring sammen med familien. Det er vigtigt at hele familien føler sig trygge ved indkøringen.

Det er typisk en nem indkøring for børnehavebørn, da de fleste børn kommer fra vores egen vuggestuen.

Vi lægger vægt at have daglig kontakt mellem personale og forældre, da den god dialog er vigtigt for et godt samarbejde. Vi opfordrer altid til at spørge og stræber efter en åben dialog.

Vi informerer på Aula hvor vi også deler billeder af ugens aktiviteter.

Vi har desuden er godt samarbejde med vores aktive forældrebestyrelse.

De pædagogiske læreplaner beskriver og dokumenterer institutionernes pædagogiske praksis og danner udgangspunkt for refleksioner over det pædagogiske arbejde.
Disse arbejder alle dagtilbud i Furesø Kommune selvfølgelig også efter, i form af deres egne lokale læreplaner.
Børnehuset Farum Nordbys kan læses her:

Farum Nordbys pædagogiske grundlag og evaluering af læreplanen 2023

Farum Nordbys pædagogiske læreplan 2020

 

Center for Dagtilbud og Skole fører tilsyn med kommunale dagtilbud, den kommunale dagpleje, selvejende daginstitutioner og private daginstitutioner.
Her kan du læse mere om rammerne for pædagogisk tilsyn i Furesø Kommune, samt se rapporter for de seneste tilsynsbesøg i Børnehuset Farum Nordby:

Tilsynsrapport Farum Nordby 2023

Tilsynsrapport Farum Nordby 2022

Læs om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

Yderligere informationer

Digital pladsanvisning

Skriv dit barn op, søg økonomisk friplads, meld dit barn ud

Kontakt

Farum Nordby Børnehus

Regimentsvej 14
3520 Farum
fth3@furesoe.dk

Ring til os

Åbningstider

Dagtilbudsleder Frederikke Backe

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback