Skip til hoved indholdet

Børnehuset Mimers Brønd

Velkommen til Børnehuset Mimers Brønd. Vi er et mangfoldigt børnehus, der vægter omsorg og pædagogisk faglighed højt. Kerneopgaven vægtes således over alt andet hos os og vi gør hver dag vores bedste for at vores børn trives mest muligt, udvikler sig, dannes til hele mennesker og lærer en masse gode ting. Det er vigtigt for os, at fokusere på børneperspektivet og bidrage til et godt konstruktivt forældresamarbejde, så vi alle gør vores bedste for vores dejlige børn.

Om Mimers Brønd

Børnehuset Mimers Brønd er en integreret institution i Farum Midtpunkt, Furesø Kommune. Vi bor tæt på naturen, midt i byen og tæt på offentlig transport. Vi har 54 dejlige børn fra det omkringliggende Farum med mange forskellige etniske kulturer og sociale baggrunde, og denne mangfoldighed af børn og familier gør vores institution til noget ganske særligt. Desuden har vi en socioøkonomi, der gør det muligt for os at holde en lav børnenormering på stuerne.

Vores dannelsessyn er, at alle børn skal have lige muligheder for læring. I den pædagogiske praksis arbejder vi derfor hver dag for, at alle børn er med. Vi arbejder med tydelige og gennemskuelige lærings- og legezoner på stuerne, og vi arbejder struktureret med piktogrammer for at sikre gennemskueligheden i hverdagen for alle. Vi arbejder mest muligt med små børnegrupper. 

Center for Dagtilbud og Skole fører tilsyn med kommunale dagtilbud, den kommunale dagpleje, selvejende daginstitutioner og private daginstitutioner.
Her kan du læse mere om rammerne for pædagogisk tilsyn i Furesø Kommune, samt se rapporter for de seneste tilsynsbesøg i Børnehuset Mimers Brønd:

Tilsynsrapport Mimers Brønd 2023

Tilsynsrapport Mimers Brønd 2022

Læs om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

De pædagogiske læreplaner beskriver og dokumenterer institutionernes pædagogiske praksis og danner udgangspunkt for refleksioner over det pædagogiske arbejde.
Disse arbejder alle dagtilbud i Furesø Kommune selvfølgelig også efter, i form af deres egne lokale læreplaner.
Børnehuset Mimers Brønds kan læses her:

 

Yderligere informationer

Digital pladsanvisning

Skriv dit barn op, søg økonomisk friplads, meld dit barn ud

Kontakt

Børnehuset Mimers Brønd

Paltholmterrasserne 6 A
3520 Farum
mimersbrond@furesoe.dk

Ring til os

Åbningstider

Dagtilbudsleder (stedfortrædende)

Christina Krüger Ryding
7216 4298
ckr5@furesoe.dk 

Direkte kontakt til stuerne

Midgård: 7216 3657

Asgård: 7216 3659

Bifrost: 7216 3655

Valhal: 7216 3658

Yggdrasil: 7216 3656

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback