Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Dagtilbud, skole og unge Dagtilbud Kommunale dagtilbud Integrerede institutioner Børnehuset Bøgely

Børnehuset Bøgely

Lige op af Hareskoven finder du Børnehuset Bøgely. Vi har egen låge til skovens skønne natur og er vilde med at bruge den.

Om Børnehuset Bøgely

Så snart man træder ind ad døren i Børnehuset Bøgely, mærker man den helt særlige Bøgely-ånd. Vi er et børnehus, hvor nærvær, anerkendelse og en kærlig relation til det enkelte barn er kernen i vores praksis. Vi møder børnene med respekt for retten til egne følelser og intentioner, og vores kollegiale fællesskab er præget af sammenhold og omsorg.

Vi har en høj pædagogisk faglighed og lægger vægt på at udvikle os og lære nyt – gerne sammen med børnene. Børnene ser dermed voksne, som tør gå foran og vise fejlmodighed og nysgerrighed.

Bøgely har et grønt hjerte, og med en beliggenhed lige op af skoven er naturen vores ven i hverdagen. Vi dyrker udelivet – både i skoven og på legepladsen - og lægger vægt på at styrke børnenes bevidsthed om bæredygtighed og om at værne om naturen.

I Bøgely er det grønne engagement tæt koblet til vores vision om den gode måltidskultur. Vi dyrker grøntsager og krydderurter, og med vores nye store integrerede køkken har vi de bedste rammer for at styrke børnenes madmod og skabe forståelse for madens vej fra jord til bord - og til affald.

Bøgely ligger lige op til Hareskoven og har egen låge ind til skoven. Vi har en stor velindrettet legeplads med masser af spændende kroge og store træer. På legepladsen er der både plads til leg og til at dyrke grøntsager. Vi har ikke nymalede vægge, til gengæld har vi sjæl.

I Bøgely er det barnet der bestemmer, hvor lang tid en indkøring tager. Det er meget individuelt, hvor lang tid et barn har brug for, og det er også forskelligt, hvor lang tid man som forældre har brug for. Det er ikke kun barnet, som skal blive tryg ved os, det er lige så meget forældrene. Og det har vi plads til. Derfor lægger vi en plan for indkøring sammen med familien.

I Bøgely lægger vi stor vægt på det gode forældresamarbejde. Det er vores oplevelse, at alle familier, der kommer hos os, har det samme ønske. Vi vil alle barnet det bedste, og i samarbejde finder vi en måde, det ønske kan opfyldes på. Vi inviterer til møder, når der er et behov. Vi tager os tid til den daglige snak, og vi har mange traditioner, hvor hele familien deltager.

Vi har en ambition om at være hele familiens sted. Bøgely skal være ’landsbyens’ naturlige samlingspunkt, og der skal være tid og plads til en uformel snak over en kop kaffe, når børnene hentes.

De pædagogiske læreplaner beskriver og dokumenterer institutionernes pædagogiske praksis og danner udgangspunkt for refleksioner over det pædagogiske arbejde.
Disse arbejder alle dagtilbud i Furesø Kommune selvfølgelig også efter, i form af deres egne lokale læreplaner.

Børnehuset Bøgelys kan læses her:

Bøgelys pædagogiske læreplan 2023

Center for Dagtilbud og Skole fører tilsyn med kommunale dagtilbud, den kommunale dagpleje, selvejende daginstitutioner og private daginstitutioner.

Her kan du læse mere om rammerne for pædagogisk tilsyn i Furesø Kommune, samt se rapporter for de seneste tilsynsbesøg i Børnehuset Bøgely:

Tilsynsrapport Bøgely 2022

Tilsynsrapport Bøgely 2021

Læs om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

 

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Se flere videoer og søg ledige pædagogjobs

Vil du være vikar i dagtilbud?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Børnehuset Bøgely

Ravnehusvej 20, Hareskov
3500 Værløse
ahs2@furesoe.dk

Ring til os

Åbningstider

Dagtilbudsleder Annette Scheerer

Hold dig opdateret, og giv os feedback

Abonnér på nyt fra furesoe.dk

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback