Skip til hoved indholdet

Græshoppen Børnehave

Græshoppen er en lille hyggelig børnehave, som ligger i Farum. Vi har en dejlig stor legeplads som indbyder til leg og udeliv.

Om Græshoppen Børnehave

Græshoppen er en lille hyggelig børnehave, som ligger i Farum. Vi har et stort opland og vores 54 børn kommer fra forskellige dele af kommunen. Vores store dejlige legeplads med køkkenhave, bålplads og eventyrfortællested indbyder til udeliv og udendørs aktiviteter, hvilket vi udnytter hele året rundt. Vi er en børnehave som har stort fokus på sprog og aktiviteter der understøtter børnenes sproglige udvikling.

Græshoppen ligger i Farum og er omkranset af den dejlig stor legeplads med rig mulighed for fysisk udfoldelse og udeliv. Bålpladsen, cykelbanen, køkkenhaven og vores eventyrfortællested er med til at skabe forskellige læringsrum og uderum til leg og fordybelse. inde er grupperummene funktionsopdelt – med kreativt rum, konstruktionsrum og dukkekrog, der rummer forskellige læringsmiljøer.

Ved modtagelse af nye børn laver vi en tre-måneders plan der passer til det nye barn og familien i samarbejde med forældrene. Det kan være meget forskelligt, hvordan planen ser ud. Første dag er altid en besøgsdag, hvor barnet er der sammen med én forælder fra 9.30- ca. 11.

En lille praksisfortælling om at starte i Græshoppen:

Der kommer en ny pige på 3 år på mariehønsene, mor fortæller hun har glædet sig rigtig meget.
Der er blevet snakket meget om at når man begynder i børnehave er man blevet en stor pige, så da hun vågner om morgen den dag hun skal begynde i børnehaven kigger hun sig i spejlet og siger ”jeg er da ikke blevet så stor”.

Besøg i Græshoppen

Ring gerne for at aftale en dag, hvor I kan komme på besøg.

I Græshoppen har vi stort fokus på samarbejde med forældre og lægger vægt på, at det er forældrene der kender deres eget barn bedst. Derfor er det vigtigt at forældrene inddrages i børnenes dagligdag, vi er sammen ansvarlige for alle børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi er altid åbne for dialog og vil det positive samarbejde.

De pædagogiske læreplaner beskriver og dokumenterer institutionernes pædagogiske praksis og danner udgangspunkt for refleksioner over det pædagogiske arbejde.
Disse arbejder alle dagtilbud i Furesø Kommune selvfølgelig også efter, i form af deres egne lokale læreplaner.
Børnehaven Græshoppens kan læses her:

Græshoppens pædagogiske læreplan 2023

Center for Dagtilbud og Skole fører tilsyn med kommunale dagtilbud, den kommunale dagpleje, selvejende daginstitutioner og private daginstitutioner.
Her kan du læse mere om rammerne for pædagogisk tilsyn i Furesø Kommune, samt se rapporter for de seneste tilsynsbesøg i Græshoppen Børnehave:

Tilsynsrapport Græshoppen 2023

Tilsynsrapport Græshoppen 2022

Læs om rammerne for Tilsyn i dagtilbud

Yderligere informationer

Digital pladsanvisning

Skriv dit barn op, søg økonomisk friplads, meld dit barn ud

Kontakt

Græshoppen Børnehaven

Gammelgårdsvej 15
3520 Farum
tph1@furesoe.dk

Åbningstider

Dagtilbudsleder

Theresa Ophelia Bredmose Probert
7216 2478
tph1@furesoe.dk 

Direkte kontakt til stuerne

Sommerfuglen: 7216 5618

Brumbassen: 7216 4340

Mariehønen: 7216 4341

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback