Græshoppen Fra Jord Til Bord
Fra jord til bord i Græshoppen
Om Græshoppen Børnehave
 • Om Græshoppen

  Græshoppen er en lille hyggelig børnehave, som ligger i Farum. Vi har et stort opland og vores 54 børn kommer fra forskellige dele af kommunen. Vores store dejlige legeplads med køkkenhave, bålplads og eventyrfortællested indbyder til udeliv og udendørs aktiviteter, hvilket vi udnytter hele året rundt. Vi er en børnehave som har stort fokus på sprog og aktiviteter der understøtter børnenes sproglige udvikling.

 • Sådan bor vi

  Græshoppen ligger i Farum og er omkranset af den dejlig stor legeplads med rig mulighed for fysisk udfoldelse og udeliv. Bålpladsen, cykelbanen, køkkenhaven og vores eventyrfortællested er med til at skabe forskellige læringsrum og uderum til leg og fordybelse. inde er grupperummene funktionsopdelt – med kreativt rum, konstruktionsrum og dukkekrog, der rummer forskellige læringsmiljøer.

 • Nye børn

  Ved modtagelse af nye børn laver vi en tre-måneders plan der passer til det nye barn og familien i samarbejde med forældrene. Det kan være meget forskelligt, hvordan planen ser ud. Første dag er altid en besøgsdag, hvor barnet er der sammen med én forælder fra 9.30- ca. 11.

  En lille praksisfortælling om at starte i Græshoppen:

  Der kommer en ny pige på 3 år på mariehønsene, mor fortæller hun har glædet sig rigtig meget.
  Der er blevet snakket meget om at når man begynder i børnehave er man blevet en stor pige, så da hun vågner om morgen den dag hun skal begynde i børnehaven kigger hun sig i spejlet og siger ”jeg er da ikke blevet så stor”.

  Besøg i Græshoppen

  Ring gerne for at aftale en dag, hvor I kan komme på besøg.

 • Forældresamarbejde

  I Græshoppen har vi stort fokus på samarbejde med forældre og lægger vægt på, at det er forældrene der kender deres eget barn bedst. Derfor er det vigtigt at forældrene inddrages i børnenes dagligdag, vi er sammen ansvarlige for alle børns trivsel, læring, udvikling og dannelse. Vi er altid åbne for dialog og vil det positive samarbejde.

Børn i børnehaven Krudthuset

Lukkedage i dagtilbud

Furesø's dagtilbud har 7 årlige lukkedage (dog 8 lukkedage i de år, hvor 31. december falder på en hverdag) og holder derudover ferielukket i to uger…

Økologimærkerne

Økologi i køkkenet

I Furesøs dagtilbud er der nu 80 % økologi i køkkenerne. Nogle er helt oppe på 100 %. Klik her for at se procenterne for det enkelte dagtilbud.

Skolehaver, august 2018

Børne og Ungepolitikken

Furesø Kommunes Børne- og Ungepolitik retter sig mod borgere mellem 0 og 23 år, og målet er at sikre, at de alle får optimale muligheder for at få det…

Fælles læringssyn forside

Fælles lærings- og dannelsessyn 0 - 18 år

I Furesø Kommune ønsker vi en fælles og kvalificeret indsats for børns og unges læring i dagtilbud og skoler. Alle børn og unge skal have mulighed for…

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Lotte Culmbach Larsen, pædagog i Paletten, fortæller om tidlig opsporing og refleksion
Regitze, afdelingsleder i Børnehuset Lyngholm, fortæller om sparring og tværfagligt samarbejde

Vil du være vikar i et dagtilbud i Furesø?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Græshoppen Børnehaven

Gammelgårdsvej 15
3520 Farum

Leder: Claes Kiilsgaard
Mail: clk8@furesoe.dk
Tlf: 7216 2478

sommerfugl 72165618
brumbasser 72164340
mariehønen 72164341

Åbningstid

Mandag – torsdag: 7.00-17.00

fredag: 7.00-16.00

Pladsanvisningen

Stiager 2
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000