Velkommen til Farum Nordby Børnehus
Om Farum Nordby Børnehus
 • Om Farum Nordby

  Vi er et integreret børnehus med 2 vuggestue grupper og 2 børnehave grupper. Grupperne er opdelt i både huset og på legepladsen, men vi kan godt lide at gå på besøg hos hinanden. De fleste af vores børn bor i lokalområdet og vi har mange søskendebørn. Et par dage om ugen deler vi børnehavebørnene i aldersgrupper.


  Vi lægger vægt på ro og regelmæssighed og starter altid vores morgner i vuggestuen med morgenmad. Klokken 7.30 går vi grupperne, hvor der er morgensamling kl 9.


  Vi har fokus på kroppen og støtter børnene i fysiske udfoldelser både inde og ude. Vi tager ofte på tur i den skønne natur vi har nærområdet, vuggestuen i ladcykel og børnehaven med rygsæk og madpakker. Her laver vi mad og te over bål og øver udelivs færdigheder.

  Køkken

  Vi har frokostordning og laver økologisk mad. Det er vigtig, at børnene får sund og god mad og noget de kan lide. Mange børn er heldigvis gode til at komme med ønsker til madmor. Børnehave har har selv eftermiddags madpakke med.

 • Sådan bor vi

  Huset er nyt fra 2018 og vi er særligt glade for vores sal, som indbyder til tumleleg og fysisk udfoldelse. Vi bruger ofte salen til at bygge tumle- og sansebaner. Vi har en stor vidunderlig legeplads med bakker og bålplads. Vi er så heldige, at vi på legepladsen også har vores egen lille skov, som er perfekt til hulebygning og klatring. Skoven giver desuden skygge på solrige dage.

 • Nye børn

  Når der starter nye børn i Farum Nordby Børnehus lægger i en plan for indkøring sammen med familien. det er vigtigt at hele familien føler sig trygge ved indkøringen.

  Nem indkøring for børnehavebørn, da de fleste børn kommer fra vores vuggestuen.

 • Forældresamarbejde

  Vi lægger vægt at have daglig kontakt mellem personale og forældre, da den god dialog er vigtigt for et godt samarbejde. Vi opfordrer altid til at spørge og stræber efter en åben dialog.

  Vi informerer på Aula hvor vi også deler billeder af ugens aktiviteter.

  Vi har desuden er godt samarbejde med vores aktive forældrebestyrelse.

Farum Nordby
Børn i børnehaven Krudthuset

Lukkedage i dagtilbud

Det er politisk besluttet, at der i Furesø Kommune afholdes en række lukkedage for dagtilbud og skoler.

Økologimærkerne

Økologi i køkkenet

I Furesøs dagtilbud er der nu 80 % økologi i køkkenerne. Nogle er helt oppe på 100 %. Klik her for at se procenterne for det enkelte dagtilbud.

Skolehaver, august 2018

Børne og Ungepolitikken

Furesø Kommunes Børne- og Ungepolitik retter sig mod borgere mellem 0 og 23 år, og målet er at sikre, at de alle får optimale muligheder for at få det…

Fælles læringssyn forside

Fælles læringssyn 0 - 18 år

I Furesø Kommune ønsker vi en fælles og kvalificeret indsats for børns og unges læring i dagtilbud og skoler. Alle børn og unge skal have mulighed for…

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Lotte Culmbach Larsen, pædagog i Paletten, fortæller om tidlig opsporing og refleksion
Regitze, afdelingsleder i Børnehuset Lyngholm, fortæller om sparring og tværfagligt samarbejde

Kontakt

Farum Nordby Børnehus

Regimentsvej 14
3520 Farum

Leder: Charlotte Haizmann Beekhuijzen
Mail: chb3@furesoe.dk
Tlf. hovednummer: 7216 3701
Tlf. vuggestuen Harerne: 7216 5635
Tlf. vuggestuen Musene: 7216 4489
Tlf. børnehaven Rævene: 7216 4491
Tlf. børnehaven Uglerne: 7216 5636 

Åbningstid

Mandag – torsdag: 07.00 – 17.00

fredag: 07.00 – 16.00

Pladsanvisningen

Stiager 2
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000