Åkanden gaderobe
Om Børnehuset Åkanden
 • Om Børnehuset Åkanden

  Vi er en Mindre institution med både vuggestue og børnehave. Vi lægger vægt på oplevelser for både de små og store børn i Åkanden. Vi har fokus på bevægelse og er i færd med at blive DGI-certificeret. det betyder, at vi især har fokus på motorik og bevægelse.

 • Sådan bor vi

  Vi bor i ét plan tæt på skoven og bruger både den og vores legeplads til udendørs aktiviteter.

  På legepladsen har vi plantekasser og drivhus til glæde for store og små børn. Vi er glade for at bruge vores lokalområde og de lokale kulturtilbud. Vi har bus lige til døren, så det er nemt at komme hertil ligesom det dejlig nemt for os at komme ud på tur.

 • Nye børn

  Alle nye børn i Åkanden får et velkomstbrev inden start og vi lægger en plan for barnets opstart sammen med familien.

  Overgangen fra vuggestuen til børnehave er ofte meget rolig, da vi flytter børnene i små grupper, så de så vidt muligt følges med børn de kender. Det giver børnene en tryg og rolig start i børnehaven.

 • Forældresamarbejde

  Vi har et tæt samarbejde med forældrene i Åkanden og en meget aktiv bestyrelse, som laver flere forskellige arrangementer for børn og familier i løbet af året. Vores forældrebestyrelse inddrages også aktivt i udarbejdelsen af vores lærerplaner.

Børn i børnehaven Krudthuset

Lukkedage i dagtilbud

Furesø's dagtilbud har 7 årlige lukkedage (dog 8 lukkedage i de år, hvor 31. december falder på en hverdag) og holder derudover ferielukket i to uger…

Økologimærkerne

Økologi i køkkenet

I Furesøs dagtilbud er der nu 80 % økologi i køkkenerne. Nogle er helt oppe på 100 %. Klik her for at se procenterne for det enkelte dagtilbud.

Skolehaver, august 2018

Børne og Ungepolitikken

Furesø Kommunes Børne- og Ungepolitik retter sig mod borgere mellem 0 og 23 år, og målet er at sikre, at de alle får optimale muligheder for at få det…

Fælles læringssyn forside

Fælles lærings- og dannelsessyn 0 - 18 år

I Furesø Kommune ønsker vi en fælles og kvalificeret indsats for børns og unges læring i dagtilbud og skoler. Alle børn og unge skal have mulighed for…

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Lotte Culmbach Larsen, pædagog i Paletten, fortæller om tidlig opsporing og refleksion
Regitze, afdelingsleder i Børnehuset Lyngholm, fortæller om sparring og tværfagligt samarbejde

Vil du være vikar i et dagtilbud i Furesø?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Børnehuset Åkanden

Skovbovænget 75
3500 Værløse

Leder: Lene Grynnerup
Mail: leg@furesoe.dk
Tlf: 7235 8130

Åbningstider

mandag til torsdag 7-17
Fredag 7-16

Pladsanvisningen

Stiager 2
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000