Røde Sol legeplads
Om Børnehaven Røde Sol
 • Om Røde Sol

  Med 42 børn fordelt på to stuer er vi den mindste institution i Furesø Kommune.

  Vi bruger mange timer udenfor og derfor er der også plads og mulighed for at lave mange forskellige ting der udfordrer børnene og giver dem lyst til leg og læring.

  Vi har ikke madordning og det er vi godt tilfredse med, da vi elsker at tage på både planlagte og spontane ture til skoven og søen som nærmest ligger i vores baghave.

  Vi har en forældrebetalt frugtordning, så vi har fælles eftermiddagsmad.

 • Sådan bor vi

  Vi har et lille hus og en dejlig stor legeplads, som vi arbejder på at gøre endnu bedre end den har været. Vi har bl.a. fået en bålhytte, er ved at få etableret en ny fin rutsjebane der ligner en vulkan og inden længe kommer der en lille karrusel og et koldbøttestativ.

  Derudover har vi etableret en køkkenhave med forskellige grøntsager, blomster og krydderurter. Vi nyder at dufte og smage på de forskellige ting som vi bruger flittigt i vores eftermiddagsmad. Vi har været med i projekt ”Fra jord til bord” og har siden selv plantet og høstet.

 • Nye børn

  Vi arbejder målbevidst på de gode relationer – både til børn og forældre, og har en engageret forældregruppe og forældrebestyrelse.

  Vi afholder overleveringssamtaler inden barnet starter, så starten bliver tryg for alle.

  Vi har en masse gode traditioner og vi holder af at samles på legepladsen og fejre de forskellige højtider både med og uden forældre.

Børn i børnehaven Krudthuset

Lukkedage i dagtilbud

Furesø's dagtilbud har 7 årlige lukkedage (dog 8 lukkedage i de år, hvor 31. december falder på en hverdag) og holder derudover ferielukket i to uger…

Økologimærkerne

Økologi i køkkenet

I Furesøs dagtilbud er der nu 80 % økologi i køkkenerne. Nogle er helt oppe på 100 %. Klik her for at se procenterne for det enkelte dagtilbud.

Skolehaver, august 2018

Børne og Ungepolitikken

Furesø Kommunes Børne- og Ungepolitik retter sig mod borgere mellem 0 og 23 år, og målet er at sikre, at de alle får optimale muligheder for at få det…

Fælles læringssyn forside

Fælles lærings- og dannelsessyn 0 - 18 år

I Furesø Kommune ønsker vi en fælles og kvalificeret indsats for børns og unges læring i dagtilbud og skoler. Alle børn og unge skal have mulighed for…

Bliv pædagog i Furesø Kommune

Furesøs børn skal have de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Vil du også arbejde med pædagogisk udvikling i et af Furesøs dagtilbud?

Lotte Culmbach Larsen, pædagog i Paletten, fortæller om tidlig opsporing og refleksion
Regitze, afdelingsleder i Børnehuset Lyngholm, fortæller om sparring og tværfagligt samarbejde

Vil du være vikar i et dagtilbud i Furesø?

Hvis du godt kunne tænke dig at blive vikar i et af Furesøs dagtilbud, så send os din ansøgning. Det enkelte dagtilbud tager herefter direkte kontakt, hvis det lige er dig, de står og mangler!

Kontakt

Børnehaven Røde Sol

Lindegårdsvej 2
3520 Farum

Leder: Anne Thulin Skydt
Mail: ats1@furesoe.dk
Tlf. hovednummer: 7216 5025
Tlf. alternativt: 7216 5742

Åbningstid

Mandag – torsdag: 7.00-17.00

fredag: 7.00-16.30

Pladsanvisningen

Stiager 2
3500 Værløse

Tlf.: 7235 4000