Skip til hoved indholdet

Midlertidigt kørekort

Du bestiller og betaler dit kørekort digitalt. Samtidig skal du bestille tid i Borgerservice, hvor du underskriver og viser gyldig legitimation.

Har du en igangværende kørekortsag i Furesø kommune, og dit midlertidige kørekort er ved at udløbe, kan du anmode om et midlertidigt kørekort.

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på telefon 7235 4000.

Når du har været hos Borgerservice og bestilt et nyt kørekort, enten fordi du har mistet det eller fordi det skal fornyes, skal du, hvis det nye kørekort ikke ligger i din postkasse efter ca. 3 uger, kontakte Borgerservice på telefon 7235 4000. Borgerservice vil vurdere, om du skal anmode om et nyt midlertidigt kørekort digitalt med dit MitID her på hjemmesiden. Du vil herefter modtage det i din e-boks. Har du ikke MitID vil Borgerservice i stedet for bestille en tid til dig til fremmøde.

 

Hvis du har været i Borgerservice med dit udenlandske kørekort, for at få det ombyttet til et dansk kørekort, og du ikke har hørt fra Borgerservice endnu, og dit midlertidige kørekort er ved at udløbe, skal du kontakte Borgerservice på telefon 7235 4000. Borgerservice vil vurdere, om du skal anmode om et nyt midlertidigt kørekort digitalt med dit MitID her på hjemmesiden. Du vil herefter modtage det i din e-boks. Har du ikke MitID vil Borgerservice i stedet for bestille en tid til dig til fremmøde.

 

Et midlertidigt kørekort er gratis og gælder kun i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Det midlertidige kørekort gælder kun i en begrænset periode og kun frem til, du får dit nye kørekort.

Kontakt

Borgerservice og KontaktCenter

Bymidten 48
3500 Værløse
Furesoe@furesoe.dk

Ring til os

Telefontider

Abonner på nyt fra furesoe.dk

Opret dit abonnement her

Find os

Furesø Kommune
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Telefon: 7235 4000

Åbningstid på telefonen

Mandag - onsdag  10 - 14
Torsdag 10 - 17
Fredag 10 - 14

Ved fysisk fremmøde skal du bestille tid

Bestil tid i borgerservice

Følg os på de sociale medier

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback