• Hvem kan sende mig Digital Post?

Beskederne i Digital Post kommer fra fx din kommune, biblioteket, tandlægen og hospitalet. Hvis du har et fritidsjob, kan du også få post om udbetaling af feriepenge.

• Kan mine forældre hjælpe mig?

Det er altid en god idé at spørge dine forældre til råds, hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller dit MitID eller får adgang til Digital Post.

Du kan give dine forældre en læseadgang til din Digital Post

Du kan give dem læseadgang til din Digital Post. Det betyder, at når dine forældre er logget ind i deres egen Digital Post, så kan de også se de beskeder, der er sendt til dig.

Dine forældre kan få besked om ny post i din Digital Post

Dine forældre kan modtage en sms, når der er ny post til dig. De kan ikke læse beskederne. Du kan melde dig eller dem til sms-beskeder, når du er logget ind i Digital Post. Se under Menu og ’Beskeder om ny post’. Her kan du indtaste et mobilnummer og op til 5 e-mailadresser. Fx kan det være dine forældres mobil og din egen e-mail, så kan du også følge med selv.

• Hvordan får jeg ellers hjælp til Digital Post?

Du kan spørge dine forældre om hjælp, hvis du er i tvivl om, hvordan du bestiller MitID eller får adgang til Digital Post.

Du kan også få hjælp til Digital Post hos kommunen. Læs mere på kommunens hjemmeside. Vær opmærksom på, at nogle steder skal man bestille tid for at få hjælp.

Hvis du har brug for hjælp til at bestille dit MitID, kan du læse mere på borger.dk/15.

• Jeg kan ikke finde mit brev om Digital Post

Hvis du ikke kan finde dit brev om Digital Post, som vi har sendt til dig som papirpost, kan du også se det her:

Skrevet af Digitaliseringsstyrelsen