Gå til sidens indhold

Energibesparelser i din bolig

Kom godt fra start med din energirenovering.

Ring til energirådgiveren!

Her vil du kunne få uvildig rådgivning om, hvordan du kan spare på dit energiforbrug. Alle borgere i Furesø kommune kan benytte callcenteret hos EnergiTjenesten. Det gælder, uanset om du bor i ejerbolig, andelsbolig, i alment boligbyggeri eller har spørgsmål vedrørende dit sommerhus. Erfaringen hos EnergiTjenesten er, at samtalerne kommer grundigt omkring, og at du sammen med rådgiveren bliver klar over, hvilke konkrete tiltag, der vil have hvilken effekt, så du kommer tættere på beslutninger. Har man derudover behov for rådgivning i eget hjem, kan dette tilkøbes og trækkes fra i Grøn bolig-job-ordning i 2017.

Ring til Energi Tjenesten på 36 98 61 28 mandag til fredag mellem 10 og 16 og få et godt råd.

Find inspiration

www.furesoe.bedrebolig.info kan du finde interessante cases og kontaktinfo til Furesø Kommunes energirådgivning, bedrebolig@bedrebolig.info eller 36 98 61 28. Du kan også gå på biblioteket og låne en klimakuffert med forskelligt udstyr til at kontrollere dit energiforbrug eller lån et energi-spar-O-meter.

Få en rådgiver på besøg og få en BedreBolig Plan

Furesø kommune har gode erfaringer med, at borgere, der får udarbejdet en BedreBolig Plan, gennemfører energirenoveringer. Tidligere har kommunen betalt halvdelen af BedreBolig Planen for borgerne, men fra 2016 er det blevet fuldt fradragsberettiget som en del af Grøn bolig/job – ordningen. De borgere, der har valgt at få lavet en BedreBolig Plan hos EnergiTjenesten, er blevet kontaktet efterfølgende. Der er stor tilfredshed med planen, og der gennemføres energibesparelser svarende til i gennemsnit ca. 27 % af deres forbrug. Der blev investeret ca. 200.000 kr. i gennemsnit, og derfor kan det være en god ide at få hjælp til at prioritere indsatserne, inden man bestiller håndværkeren. Find din rådgiver på www.bedrebolig.dk. Rådgivning i eget hjem kan trækkes fra i Grøn bolig-job-ordning i 2017.

Se en kort video om, hvad en BedreBolig plan er, og hvad du kan bruge den til

Få tilskud, når du energirenoverer

Når du energirenoverer, giver alle forsyningsselskaberne tilskud, der er afhængigt af størrelsen af den beregnede energibesparelse. Læs på forsyningsselskabernes hjemmesider, hvordan du gør, eller få din håndværker til at gøre det for dig.

Særligt for beboere i boligforeninger, andels- og ejerforeninger

Furesø Kommune driver et netværk om energibesparelser og indeklima for medlemmer af boligforeninger. Netværket er ved at blive udvidet til andels- og ejerforeninger. Se fanen om energi og indeklima i boligforeninger eller kontakt Center for By og Miljø.

Nyhed

Her slukker vi gadelamper om natten

For at mindske strømforbruget, slukker Furesø Kommune hver anden gadelampe om natten på følgende veje: Ballerupvej, Bymidten, Farum Park, Fiskebækvej,…

Menu